Haberler

IŞİD, Kız Öğrencileri 'Cihat Nikahı'na Zorluyor

Güncelleme:

Rûdaw'ın Musul'daki kaynaklardan edindiği bilgiye göre, IŞİD'liler kentteki liseli kız öğrencileri, evlerini tespit ederek, "cihat nikahı" adı altında geçici beraberliğe zorluyor.

2011'de Suriye iç savaş sırasında başlatılan ve kadınları Suriye ve Irak'ta savaşan radikal grupların mensuplarıyla cinsel ilişkiye zorlayan uygulamaya, "Cihat nikahı" deniliyor.

KADINLARIN BELLİ BİR SÜRELİĞİNE...

"Cihat nikahı" 2011'de Suriye iç savaş sırasında ortaya çıkarılan ve kadınların belli bir süreliğine Suriye ve Irak'ta savaşan radikal grupların milisleri cinsel ilişkilerde bulunmalarıdır.

33 KİŞİNİN CESEDİ ADLİ TIP KURUMU'NDA

Bu arada aynı kaynak, koalisyona bağlı uçakların bugünkü hava saldırılarında Geyare ve Şewra bölgelerinde öldürülen Arap asıllı 33 kişiye ait cesedin Musul'da Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldığını bilgisini verdi.

TOPLU MEZARLAR

Yağmurlardan sonra toplu mezarların ortaya çıktığını da aktaran kaynak, mezarların, kentin batısında bulunan Aski bölgesinde içinde IŞİD'in Baduş hapishanesinde alıkonulan ve aynı hapishanede infaz edilen 60 tutukluya ait olduğunu kaydetti.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Adli Tıp Kurumu Suriye Musul Irak Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (51)

kurdo:

bu kafir taifesini yok etmek şereftir. bu kafirleri öldürerek Kürdler, İslamın şerefini koruyorlar.

35
21
yanıtYanıtla
ceyhanli:

ulan ermeni sen islamdan bahsetme burda ayak yapma

yanıt4
yanıt14
ADANALI:

Ey Ceyhanli, senin nedir bu Ermeni, Kürt düsmanligin? Yani basinda yasayan Endonezyali olsa ondan nefret ederdin. Allahtan bu birkac millet haric digerleri senden ve senin gibilerden uzakta onlarada hakaret etmiyorsun! Herkesin derdi her ne hikmetse komususuyla. Ama NEDEN? Komsunla iyi gecin kimseinin hakkini yeme demedilermi sana seni egitenler?

yanıt8
yanıt1
get ulan hirbom@m.m:

Islamin serefi size kaldiysa, yandi bu islam alemi. Isid piminizi cekti bir kere, yapacak bir sey yok

yanıt3
yanıt12
karadenizmobilWeb@haberler.com:

Ataturk yuz yil once biliyordu cozum laikliktir. Laikligin temeline dinamit yerlestirenlerden uzak durmak gerekir.

24
15
yanıtYanıtla
xboy:

nasısa adamların medya gücü yok ya atın bakalım çamuru nasısa izi kolay kalıyor. .

15
23
yanıtYanıtla
KÜRT:

Bir kürt birsey yazdiginda kendisine Ermeni diyenler: sizi ermenilerden daha iyi kilan ney? Kendinizi Allah sizi bu tarafin cocuklari olarak yaratti diye diger tarafin cocuklari olarak yaratilanlardan neden üstün görüyorsunuz? Size peskesmi cekildi onlar bilerekmi cezalandirildi? SIzce dogru bumu? Yoksa dünya politikasiyla kirlenmis beyninizmi size emrediyor sizin dili konusmayani, sizin dinden olmayandan nefret etmeyi? Bile bile günah isliyorsunuz reziller!

29
7
yanıtYanıtla
iyi niyetli türk:

dinin yozlastirilip genellenmesine yobazliga bizde karsiyiz zaten bunun mücadelesini biz veriyoruz akpnin dini kullanmasina kürtler daha cok alet oluyor birader biz degil herkes inancinda hürdür yalniz dil ve irk konusunda fazla abarttiniz

yanıt0
yanıt0
karslı:

la kim kürde ermeni demiş onların yorumunu oku hepsi PPK ya demitir sen tarihini bilmeden ermenileri savunan bir köpek sin başka bir şey degil

yanıt0
yanıt1
RuzgarMobil-ANDROID:

Hala anlamis degilim. Cani is it yaptigi vahseti duymazdan geliniyor. Ve yaptiklari vahsetti gozler onunu getirdiginde ise yalan ve İslami karalama diyorlar. Lanet olsun soysuz isit ve destekcilerine

29
6
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title