Haberler

IŞİD, Kanlı Saldırıları Üstlendi ve Fransa'yı Bir Kez Daha Tehdit Etti

Güncelleme:

Fransa'nın başkenti Paris'teki saldırıları IŞİD üstlendi. IŞİD, Fransızca yaptığı açıklamada Suriye'deki operasyonlar durmazsa saldırıların tekrarlanacağını belirtti.

Fransa'nın başkenti Paris'te 127 kişinin hayatını kaybettiği saldırıları IŞİD üstlendi. Örgütün yaptığı açıklama ise Fransa'yı yeniden sarstı. IŞİD'den Fransızca olarak yapılan resmi açıklamada, Fransa eğer Suriye'deki operasyonlarına son vermezse bu saldırıların daha sert bir şekilde tekrarlanacağı vurgulandı.

"EN BÜYÜK HEDEF"

Örgüt, saldırıların, Fransa'nın politikalarını sürdürdüğü sürece "en büyük hedef" olmaya devam edeceğini kanıtlamak için tasarlandığını belirtti.

İlgili Haberler

Açıklamada saldırıların, 'Allah'ın peygamberine hakaret ve IŞİD'e yönelik bombardımanlara karşı bir misilleme olduğu' belirtildi. Örgüt, "Politikalarını değiştirmediği müddetçe Fransa öncelikle hedeflermizden biri olarak kalacak" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Fransa Suriye Paris Dünya Haberler

500

Yorumlar (207)

ISİS:

TÜRKİYEYİ AMERİKA VE FRANSA KURDU, AMERİKANIN TÜRKİYEDE 110 ASKERİ ÜSSÜ VAR, TÜRKLERİ HEM DÜDÜKLÜYOR, HEM BESLİYOR, HEM İSLAMA KARŞI KULLANIYORLAR.

45
28
yanıtYanıtla
IŞİD Islam Devletinin ta kendisidir:

IŞİD: Islam Devletinin ta kendisidir! 100 yildir ki biz byle sahib çikan olmadi

11
54
yanıtYanıtla
vfb:

kafire bak sen

yanıt5
yanıt1
yücel:

Git katıl o zaman senin gibi bi maldan kurtulmuş oluruz

yanıt11
yanıt0
hadi oradan avanak:

islam ile zerre bağlantısı olmayan illegal bu örgütün tamamen müslümanları karalamak ve islam dünyasını karalamak gibi bi amacı var. Buna eşlik eden yahudiler de çanak tutmakta. Siz kısasa kısas deyin ama daha çok can gider bu düşünceyle. Hiç bir zaman islam şiddeti savunmamıştır, savunmazda. Ta ki bir müslüman ülkenin bağımsızlık ve özgürlük için mücadelesi olmazsa. Savaş isteyen biz değiliz ki o kadar savunma gücümüz olup olmadığı tartışılır. Lütfen aklı selim olalım galeyana gelmeyelim. .

yanıt3
yanıt1
yeşil:

türkiye bunlarla beraber hareket ederse çok buyuk bır bataklıga sürüklenir . . işid türkiyeye hiç zarar vermedi . bu güne kadar zarar verdikleri tek kesim hdp kesimiydi onlarda haddi aşmılslardı .

37
24
yanıtYanıtla
ÇOK CAHİLSİNİZ KEŞKE ÖLSENİZ:

NOOLDU LAN YOBAZ ALLAHSIZLARDANMI KORKTUN TÜRKİYE ADAM OLSA BANA YAKIN SİZ DURUN BEN ONLARIN KÖKÜNÜ KURUTURUM DİYİP O SAKKALLI YOBAZLARI BİTİRMESİ LAZIM. HANİ HEP DİYONUZ YA TÜKÜRÜĞÜMÜZDE BOĞARIZ :)))

yanıt1
yanıt6
....:

Ey muminler ALlah dua edin, evet bu Islamin zaferidir, Kafanizi DIk Tutunuz! hic bir sey eskisi gibi olmayacak artik! onlara her gun gereken ceevabi verecegiz! ''Her nefis olumu tdacakdir kuraan enfal''

20
37
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Cumhur Başkanımız 3 Gün önce uyarmıştı tüm tum dünyayı. . .

26
29
yanıtYanıtla
:

Zaten herşey onun başından çıktı bir de utanmadan hala tayyivi savunuyorsunuz katiller sizi

yanıt7
yanıt3
Tüm 207 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title