Haberler

IŞİD Irak Askererini Kamyonlara Yükleyip İnfaz Etti

Güncelleme:

Irak'ta terör estiren IŞİD'in bir katliam görüntüsü daha ortaya çıktı. IŞİD, kamyon kasasında bir araziye götürdüğü esirleri otomatik tüfekle infaz etti.

Irak Şam İslam Devleti militanlarının çok sayıda Irak askerini kamyon kasalarına bindirerek infaz ettiğine ilişkin görüntüler bir video paylaşım sitesinde yayınlandı.

KAMYON KASALARINA BİNDİRDİLER

Musul'u ele geçirdikten sonra Irak'ın merkezi hükümetine bağlı askerleri esir alarak infaz eden Irak Şam İslam Devleti militanları, ülkenin birçok yerinde yakaladıkları askerleri öldürmeye devam ediyor. IŞİD militanlarınca dün saat 23.00 sıralarında video paylaşım sitelerine yeni bir görüntü yüklendi. 4 dakika, 38 saniyelik Irak'ta çekildiği belirlenen görüntüler, kamyon ve kamyonet kasalarına bindirilmiş Irak askerlerinin boş bir alana götürülmesi ile başlıyor. 'Maliki askerlerine katliam' başlığıyla yayınlanan videonun açıklama kısmında "Sivil giysili olarak kaçan Maliki askerleri tutuklandı" ifadesi yer aldı.

ARAZİYE YÜZÜSTÜ ATTILAR

Görüntülerde, IŞİD militanlarının eşlik ettiği kamyon ve kamyonetlerin kasasında korkulu gözlerle çevreye bakan sivil giyimli kişiler bulunuyor. Görüntünün devamında kamyon kasasındaki kişilerin bir araziye elleri kelepçeli olarak yüz üstü atıldığı yer alırken, bir IŞİD militanının tekbir getirdiği duyuluyor. Görüntülerde askeri üniformanın üstüne sivil pantolon giymiş bir askerin görüntüsü de özellikle gösteriliyor.

"DEVLET-ÜL İSLAM" DİYE BAĞIRTARAK ÖLDÜRDÜLER

Görüntülerin devamında bir kısmı kamyon kasasında bir kısmı ise yerde elleri kelepçeli esirlerin IŞİD militanlarına yalvarmaları yer alıyor. Görüntülerde ağlayan bir kişinin ise Maliki'ye küfür ettiği ve 'Devlet-ül İslam' diye bağırdığı dikkat çekiyor. Görüntülerde, daha sonra kalabalık olar grup boş bir araziye koşarak götürülüyor. Araziye götürülerek yüzüstü yatırılan esirler daha sonra otomatik tüfeklerle kafalarına ateş edilerek infaz ediliyor.

TEK TEK KAFALARINDAN VURDULAR

Görüntülerde bir IŞİD militanının daha sonra ateş edilen esirlerin yanına gidip tek tek kafalarına ateş edildiği görülüyor.

YÜZLERCE KİŞİYİ İNFAZ EDİYORLAR

Görüntülerde, IŞİD militanlarının yüzlerce kişiyi kafalarına ateş ederek infaz ettiği görülüyor.Video kaydında sıraya sokulmuş esirlerin yürüyerek bir yere götürüldüğü ve IŞİD militanlarının da yürüyen esirlere dayak attığı da dikkat çekiyor. Görüntülerin sonunda bir suyun kenarında olan IŞİD militanları getirilen esirlerin kafasına tek tek ateş ederek infaz edip suya attığı görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Musul Irak Işid Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (277)

isid:

israile nyie saldirmiyor diyen cahiller. isid e bagli ensar beytul makdis, misir dan israile roket yagdiriyor.

57
14
yanıtYanıtla
awdtroll_bow@hotmail.com:

sie mal. israilden daha çok müslüman öldürüyolar bunlar

yanıt0
yanıt0
Emrullahemrullah7272@hotmail.com:

ELimde Olsan Seni ParamParça Ederim Allahın İzniyLe Sİzin Katliniz Helaldir. Bu IŞID denen Yahudi Kancık İnsanlar Yüzünü Kapatmayin Dinsizler..

yanıt0
yanıt0
ensarensar@gmail.com:

yağdıran varsa oda sensin bide bisirdan ha özellikle bisir dedim olmayan bir ülke ... mısırdan füze yollyacak ta İsrail karşılı vermeyecek mısırdaki diktatör engellemeyece eğer vermiyorsa deme ki İsrail ajanı bunlar....yağdır

yanıt0
yanıt0
ALLAH AKBAR:

kafir esadı kafir malikiyi kafir erdoğanı yokedeceğiz türkiyeyi de islam devletine dahil edeceğiz hz muhammed sav islamiyetini kabul etmeyen herkesi keseceğiz alevi sünni şii şafi caferi farketmez sadece allah ve islam

5
61
yanıtYanıtla
İSLAM DEVLETİ:

kuzeyde laik kafir tc devleti varsa güneyde neden islam devleti olmasın islam devletini kabul etmeyen kafirdir allah islam ve peygamber düşmanıdır tüm dünya islam oluncaya kadar mücadele edeceğiz

5
57
yanıtYanıtla
Zakochechen3438@hotmail.com:

pkk lıya bakın hele, ışid düşmanı yapmaya çalışıyor insanları :)

yanıt0
yanıt0
yusufimanyusufiman@hotmail.com:

kafirde sensin dinsizde soysuzda. iğreçç yaratık sen birak islamı insan bile değilsinn

yanıt0
yanıt0
allahu ekber:

Devletel islam bakiye

48
7
yanıtYanıtla
ebu bekirislam@hotmail.com:

seni şia alevi necis ehli beyt istismarcısı sahabe düşamnları hz ayşe düşmanı şerefsiz az kaldı Allah nurunu tamamlıyacak

yanıt0
yanıt0
Tüm 277 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title