Haberler

ABD, IŞİD İnfazcısını Yakalatana 10 Milyon Dolar Ödül Verecek

Güncelleme:

Amerika, İngiliz kökenli 'Cihatçı John' lakaplı IŞİD üyesinin yakalanmasına yardımcı olacak kişilere 9.75 milyon dolar ödül verecek.

Amerikan Senatosu, ABD’li gazeteciler James Foley ve Steven Sotloff’un ardından İskoç yardım görevlisi David Haines’in de başını kesen İngiliz kökenli ‘Cihatçı John’ lakaplı IŞİD üyesinin yakalanmasına yardımcı olacak kişilere 9.75 milyon dolar ödül verecek.

John’un yakalanması için Amerikan ve İngiliz istihbaratları bölgede ve İngiltere’de yoğun bir çalışma yürütüyor.

OBAMA GÖRÜLDÜĞÜ YERDE ÖLDÜRÜLMESİ TALİMATINI VERMİŞTİ

ABD Başkanı Barack Obama, IŞİD’in Suriye’deki kalesi olarak bilinen Rakka’da saklandığı düşünülen John’un görüldüğü yerde öldürülmesi talimatını vermişti. İstihbarat yetkililerinin kimliğini tespit ettiği söylenen John’un örgüte katılmadan önce başkent Londra’da yaşadığı ve ailesinin yetkililerce sorgulandığı söyleniyor.

EŞİ YALVARDI

IŞİD’in infaz edeceğini açıkladığı sıradaki rehinesi olan İngiliz yardım görevlisi Alan Henning’in eşi Barbara, IŞİD militanlarından kocasını serbest bırakmalarını istedi. Barbara Henning, eşinin Suriye’de yakalandığı sırada sivillere yardım götürmekten başka bir amacı olmadığını vurguladı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Steven Sotloff David Haines James Foley Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

polat aS:

İşte siz böyle dolarlarınız ve füzeleriniz olmasa paçavradan farksız bir toplumsunuz, ABD (Allahın Belesı Devlet) var oldukça dünya barışı hayaldir.

16
6
yanıtYanıtla
Keriz:

Kes ulan ne yani isidi daha mi cok iyi görüyorsun a''min bebesi !

yanıt0
yanıt0
Özer Öz.:

Ne akılsız bir insansın. . .

yanıt0
yanıt0
MÜSLÜMANLAR:

OBAMA YAKINDA ABD KENDİ KENDİNİ YOK EDECEKTİR İNSANLAR AYAKLANACAKTIR YILLARDIR İŞDEDİYİNİZ BU ÖLÜMLERİN HEBANI ABD HALKI KENDİ KENDİNE ÖDETECEKTİR SİYAHİLER ABD LİLERİ YOK EDECEKTİR SOYKIRIMCI ABD DÜNYANIN YÜZ KARALARI ABD İSRAİL İNGİLTERE SONUNUZ GELECEK

10
5
yanıtYanıtla
term:

Dininden baslatma. Din seni resmen gei zekali yapiyor!

yanıt0
yanıt0
Tc:

Hey mal nezaman sin insanı gerizekalı yapmış merak ettim söyle dinsiz ışid kafalı

yanıt0
yanıt0
KOVBOY:

NOLDU BİR KARA HAREKATI YAPINDA GÖRELİM ORDUNUZU 10 MİLYON DOLAR AZ 100 MİLYAR DOLAR VERSEN YİNE SATMAZLAR ADAMLARINI SİZİN GİBİ DEĞİLLER YANİ

8
6
yanıtYanıtla
ali:

örgüt içinden parayı duyan bazı militanlar birbirini satabilir.

10
2
yanıtYanıtla
aslan:

belliki işit, ten söz ediyorsun ama tarif yanlış ne örgütü ne militanı, yeryüzünde gerçek terörist tarifi yapacaksan işit, e bak, bunlar militan değil soysuz.

yanıt0
yanıt0
URFALI GALİP:

ADAM ZATEN MASKEYİ TAKIMIŞ BENİM BAŞPARMAK BÖLÜMÜ YIRTIK ÇORABIMA BENZEMİŞ. KISACA AMERİKA YAKALADIK DER YÜZÜ GÖRÜNMEDİĞİ İÇİN HERHANGİ BİRİNİ HARCAR O ADAM YERİNE

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title