Haberler

IŞİD'in Yeni Taktiği: Hendek-Duman

Güncelleme:

IŞİD'in Kerkük'e 600 kişiyle saldırdığı ve savaş uçaklarını engellemek için Kerkük sınırındaki hendeklere ham petrol dökerek ateşe verdiği ortaya çıktı.

Peşmerge Komutanı Albay Rıwal Ali, IŞİD örgütünün dün Kerkük cephesinde gerçekleştirdiği saldırıda 600'da fazla eleman kullandığını ifade etti.

HENDEKLERE PETROL DÖKÜP ATEŞE VERİYORLAR

Örgütün savaş uçaklarını engellemek için farklı bir taktiğe başvurduğunu aktaran Albay Rıwal Ali, "Kerkük sınırındaki hendeklere ham petrol dökerek ateşe veriyorlar. Böylece havayı tek parça siyah dumanlar kaplıyor" dedi.

BİR DARBE DE KERKÜK'TE

Rûdaw'ın edindiği bilgiye göre, Kerkük'e bağlı Havice cephesinde 57 IŞİD'li etkisiz hale getirildi. Öldürülenler arasında IŞİD'in Süleymanbeg askeri yetkilisi Ebu Enes Turkmani de bulunuyor.

Said Memuzini, "Emirler grup halinde Suriye'ye kaçmaya devam ediyor. Her hezimetten sonra örgüt mensupları infaz ediliyor. Son olarak dün 8 IŞİD'li infaz edildi" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kerkük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (91)

TCMobil-IOS:

Dün 51 peshmerge ölmus, 173 yaralanmis yarisi agir yarali. Bu isid isini biliyor aga

36
52
yanıtYanıtla
birolm@m.m:

sen TC ismini kirletipte boyle yorumlar yazamazsin hemserim akilli ol...

yanıt29
yanıt28
İşidMobil-IOS:

Tecavüzcü yağmacı hırsız ordusu. Allah kürtlere yardım etsin...

60
23
yanıtYanıtla
hesMobil-ANDROID:

isid ve kurtler birbirinizi yiyin

26
44
yanıtYanıtla
Sevgi Gözm@m.m:

Sevin bakalım ırkçı. İşid sırası sana da gelir.Bakalım o zaman ne yapacan.Kobani direnişini gösterebilecek misinSıkıştınmı Kürdlerden yine sana yardım gelir veya Kürdlerden yardım istersin

yanıt24
yanıt19
elazığlı:

pacoz Türkmenlerin cariye diye kapış kapış gidiyor. . gerçi tiplerini gördüm Türkmenlerin allahım bunlar hangi mağaradan çıkmışlar böyle. . kürtlere yalvarıyorlar şimid. . . işte allahın adleti budur. . sefil ortaasyalı göçmen

yanıt13
yanıt15
xx:

sevgi göz o hale gelse seni kim kurtaracak

yanıt7
yanıt8
elazığlı:

le kürtlere kurban olun. . faşistler cariye pazarına bakın. . paççoz türkmne kadını kaynıyor onlar için fikriniz yokmu şerefli kürtleer saldırıyorusnz. .

yanıt21
yanıt15
cizre limobilWeb@haberler.com:

Bizim kardeşimiz amerikadır Amerika bayrağına daha çok saygı duyuyorum artık tırkolarada yaptuğım askerlik ve akpye verdiğim oy haram olsun hepsi bedelli askerlik yaptı korkaklar

37
30
yanıtYanıtla
hellmobilWeb@haberler.com:

Allahim bu işit köpeklerine ama her birine 70 tane zebani nasip et işit domuzlarini destekleyenleri de tarifsiz acilar yaşat. milyonlarca insanin mülteci olmasina sebep olan ve insanlari İslama düşman gözuyle bakmasina sebep olan. bu yaratiklari. Rabbim sen cezalandir Amiin...

42
24
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title