Haberler

IŞİD'in Tecavüzüne Uğrayan Kızın Korkunç İtirafları

Güncelleme:

IŞİD tarafından kaçırılan 17 yaşındaki genç kız, kadınların günde üç kez düzenli olarak farklı gruplar tarafından çatı katında tecavüze uğradığını anlattı.

Sincar Dağı’nda IŞİD tarafından kaçırılan 17 yaşındaki bir genç kız, telefonla ulaştığı İtalyan La Repubblica gazetesi aracılığıyla yardım çağrısında bulundu. IŞİD’in seks kölesi yaptığı genç kız yaşadıklarını anlattı.

"BİR YANIM SADECE ÖLMEK İSTİYOR"

Irak-Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü tarafından kaçırılarak seks kölesi olarak kullanılan Ezidi genç kız, İtalya basınına yaşadıklarını anlattı. Kendisi gibi seks kölesi yapılan yaklaşık 40 Ezidi kadın arasındaki 17 yaşındaki genç kız, La Repubblica gazetesine telefonla verdiği korkunç bilgilerle örgüt tarafından kaçırılan kadınların akıbetiyle ilgili dehşet tablosunu gözler önüne serdi. İsmini vermeyen ancak haberde Mayat ismi kullanılan genç kız, “Yalvarıyorum adımı yayınlamayın. Çünkü bana yapılanlardan çok utanıyorum. Bir yanım sadece ölmek istiyor ama diğer yanım kurtarılacağıma, ailemle kucaklaşacağıma hâlâ inanıyor...” sözleriyle yaşadığı korkunun boyutunu anlattı.

ÖRGÜT AİLELERİNİ ARAYIP YAŞADIKLARINI ANLATMAYA ZORLUYOR

Her gün düzenli olarak cinsel saldırılarına maruz kaldıklarını söylediği IŞİD militanları tarafından 3 Ağustos’ta, on binlerce Ezidiyle birlikte sığındıkları Sincar dağına düzenlenen baskın sırasında esir alındığını söyleyen Mayat’ın ifadelerine göre, örgüt, kaçırdığı kadınları bir binaya götürüyor. Kapısında silahlı adamların beklediği bu evde militanlar, rehin tuttukları kadınlara cep telefonu vererek ailelerini arayıp yaşadıklarını anlatmaya zorlanıyor.

TECAVÜZ KATI

Nitekim, Mayat’a da Irak’ta mülteci kampına sığınan ailesinden alınan cep numarasıyla ulaşılabilmesi, örgütün acımasız telefon stratejisinin bir parçası. “Kendilerini süpermen zannediyorlar. Ama hepsi kalpsiz insanlar. Yanlarında bebekleri olan kadınlara bile işkence ediyorlar. Henüz 13 yaşında bile olmayan kızlar var, bırakmıyorlar” diyen Mayat, militanların binanın çatı katını tecavüz katına çevirdiğini de söyledi. Buna göre, kadınlar günde üç kez düzenli olarak farklı gruplar tarafından çatı katında tecavüze uğruyor...

14 YAŞINDA ŞEYH'E SATTILAR

Önceki günlerde İtalya basınına konuşan Somaa isimli Iraklı bir başka genç kız da örgütün kadınlara nasıl davrandığını anlatmıştı. 14 yaşındaki Somaa, Tel Afer’den kaçırılmıştı. Götürüldükleri yerde bekar kadınlar, yaşlı kadınlar ve genç erkekler olarak üç gruba ayrıldıklarını söyleyen Somaa, erkeklerin tamamının öldürüldüğünü, kendisinin Felluce’de iki şeyhe satıldığını ancak oradan kaçarak Bağdat’a sığınmayı başardığını söylemişti. Her iki genç kız da IŞİD’in elinde çok sayıda esir alınmış kadın olduğunu anlatıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İtalya Irak Işid Dünya Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (84)

FERİT:

HA İŞİD ZİHNİYETİ HA AKP ZİHNİYETİ İKİSİ DE AÇIMASIZ

45
34
yanıtYanıtla
sds:

Müslüman olmayanları öldürmeyi emrediyor dinimiz. Ezidileri tecavüz ederek öldürmekten daha beter hale getiriyorlar. Bu iyi bir gelişme bunu görenler müslüman olma yolunda ilerliyecektir korkularından.

5
63
yanıtYanıtla
hava:

sen de bir çeşit provakatörsün heralde. gerizekalı

yanıt0
yanıt0
ANTİSDS:

HÖDÜK

yanıt0
yanıt0
Tc:

Işid ne olduğu belirsiz bir örğüt AKP din sömürçülüğü yapar PKK hainliğe devam eder artık insanları psikolojisi bozulmuş

20
26
yanıtYanıtla
GÜNDÜZ:

İŞİD DİN PİSLİKLERİ AKP DEVAM ETTİĞİ MÜDDETÇE YAKINDA İÇ BARIŞI BOZACAKTIR. AKP TERÖR DİYEMİYOR. SANKİ ORTAK ÇALIŞIYORLAR

30
16
yanıtYanıtla
Turan:

Bu aynı pkk yalanları Türk polisi Türk askeri bizim küçük kızlara tecavüz yapıyor diye hatta bizler kürt olarak doktara dahi gidemiyoruz çünkü doktorlarda tecavüz yapıyor bize müsade verin oturma izni verin biz çok korkuyoruz. Kaç kişi doktor kontrolunda bakire olduğu ortaya çıktı. Klasik kürt yalanları

17
29
yanıtYanıtla
tcvz yapan):

türkçe öğrende derdini öyle anlat tecavüz yapılmıs turan:))

yanıt0
yanıt0
Bawer:

Çok güzel cevabını almışsın Tırıklı Turo

yanıt0
yanıt0
AYDINLI:

EY KARDEŞLERİM DİYE BAĞIRAN SEN DEĞİLMİYDİN TAYYİP NE OLDU SANA NEDEN SESİZ KALDIN BU IŞİDE KARŞI YOKSA SENİNDEMİ PARMAĞIN VAR BU KİRLİ İLİŞKİDEN

36
7
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title