Haberler

IŞİD'ten İthal Et Yasağı

Güncelleme:

Musul'da askeri üstte görevli olan Polis Şefi Eyad Tasi, IŞİD'in dışarıdan gelen ete yasak getirdiğini söyledi.

Irak'ta terör örgütü IŞİD'in, Musul'a dışarıdan getirilen et alımını yasakladığı ileri sürüldü.

YASAK ET FİYATLARININ ARTMASINA NEDEN OLDU

Musul'un Başika kasabasındaki askeri üstte görevli olan Polis Şefi Eyad Tasi, yaptığı açıklamada, "IŞİD militanları, hiçbir şekilde ithal etin Musul'da satışına izin vermiyor. Bu kararın ardından sadece kent merkezinde üretilen etin tüketilmesine izin veriliyor. Bu da et fiyatının çok artmasına ve temin edilmesinde güçlüklere sebep oluyor" dedi.

KADINLARIN TESETTÜRSÜZ DOLAŞMALARI YASAK

IŞİD'in, Musul'da tesettürsüz dolaşmaya da yasak getirdiğini iddia eden Tasi, "Militanlar, kadınların örtünmeden dışarıya çıkmalarına izin vermiyor. Bu yönde sıkı tedbirlerin alındığı bilgisi elimize ulaştı. Tesettürsüz dışarı çıkanlar suçlu sayılacak" diye konuştu.

İŞİD'İN HALK ÜZERİNDEKİ BASKISI ARTIYOR

Hatırlanılacağı üzere Irak'ın ikinci büyük kenti Musul, 10 Haziran 2014'te terör örgütü IŞİD'in kontrolüne girdi. Dışarıyla bağlantısı kesilen kentteki hayat şartları kötüye giderken IŞİD'in, yerel halk üzerindeki baskıları artıyor.

ŞEHİR HALKI ZOR DURUMDA

Elektrik ve temiz içme suyunun yetersiz olduğu kentte, gıda yetersizliği devam ediyor. Birçok ürün karaborsadan iki üç katı fiyatına satılıyor. Musul halkı, doktor yetersizliği, tıbbi araç ve ilaç sıkıntısı nedeniyle sağlık hizmeti de alamıyor.


Kaynak: AA / Güncel

Musul Irak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (36)

kobani Mobil-ANDROID:

kurdistan onlara ölöm yagdiriyor

21
34
yanıtYanıtla
merdo:

serefsizler ancak sereflilerle ugrasir gariban kurdu yakalarlar yok hakaret etti yok pkk savundu peki bu serefsizler nerde bu serefsiz is it kopeklerini savunan kopekleri niye yakalamiyorlar mnesela serefsiz yigit mesela serefsiz akrep hergun bu gibi sayfalarda provakatorluk yapiyorlar diger serefsizleri de saymadim daha

30
16
yanıtYanıtla
Turgay Mobil-IOS:

Ulan işit ve yandaşları Allah'a nasil hesap vereceksiniz o kadar insanı yerinden barkından ettiniz katlettiniz çoluk çocuk demeden öldürdünüz sattınız tecavüz ettiniz aç bıraktınız susuz bıraktınız bunların hesabı sorulmaz sanıyorsunuz demi İslam'ı savunuyoruz bahanesiyle bide Allah'ı kitabı bu işe karıştırdınız size bedduam Zulüm le geberin ne yaşattıysanız onuda göresiniz inşallah yüce Allah Hesabını hem bu Dünya'da hemde ahirette sorsun inşallah sizi vurana öldürene elini ayağını öpeyim bin kere hemde işit bir domuz bile olamaz lanet olsun size bin kere Allah'ın gazabı üstünüzde olsun

35
10
yanıtYanıtla
botan:

zalimler için yaşasın cehennem. Allah''ın laneti ışidin üzerinde olsun.

24
15
yanıtYanıtla
musa:

isid yine ayakta pkkcilar da yürek olsaydi kacim ülkemize gelmezlerdi babalari amerika ve diger üvey babalari avrupa sayesinde cesursaniz yardim olmada karsina cikin görelim sizi donsuz eteklilerco

10
27
yanıtYanıtla
gfdh:

allah belanızı versin iş itler. . .

25
8
yanıtYanıtla
yobaz avcisi:

AKP li yobazlar bakin kankalariniz size güzel bir Ülke kurmus neden defolup oraya gitmiyorsunuz? Sizde rahatlarsiz bizde Deve otaranlar.

16
13
yanıtYanıtla
4×4. ®©Mobil-ANDROID:

Serefsizler birde utanmadan fransadaki olayi protesto ediyorlarmis okadar MÜSLÜMAN Evladi olduruldugunde neden ?Kimse protesto yuruyusu yapmadilar.Peygamber efendimizle dalga gecildiginde neden protesto yapmadi.Gayri muslum Ölünce insan Ama Müslüman ölünce Ya asiri dinci yada islami terorist Allah herkese hak ettigi olumu verecektir.Kimisine Uyurken kimisi bogulurken Kimisi de vurularak takdiri ilahi demekten kendimi alamiyorum.Herkes hak ettigi gibi yasar hak ettigi gibi ÖLÜR!!!!! Ne ekersen onu bicersin Oğruwaaa. Mösyü. :(((

8
21
yanıtYanıtla
Rizeli Mücahit:

Allahu Ekbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrr

10
18
yanıtYanıtla
bu mu müslümanlık:

Müslümanlık bu değil. dinsizin yahudinin yapamadığını işid yapıyor

17
8
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title