Haberler

IŞİD'in Kafa Kesme Görüntüleri Stüdyo İşi mi

Güncelleme:

IŞİD'in kafa keserek infaz ettiği rehinelerin görüntülerinin montaj olduğu iddiası ortalığı karıştırdı. Örgütün Musul'da infaz ettiği peşmerge videosu da montajmış.

IŞİD, ilk duyulmaya başladığı andan itibaren 'Nereden çıktı bu adamlar?' sorusunu akıllara getirdi. İnternette birkaç tıklamayla bu örgütün CIA-MOSSAD tarafından yaratılmış bir proje olduğuna ilişkin binlerce yazı okuyabilirsiniz. Komploculara göre, kafa kesme videoları bile stüdyo işi...

ABD'NİN SAHTE USAME BİN LADİN VİDEOSU

2010 yılında Washington Post gazetesi komplocuları çok mutlu edecek bir haber yayınladı. Haber CIA'nın 2010'da El Kaide lideri Usame Bin Ladin'e benzer bir aktör ile çektiği sahte videoyu konu alıyordu. Videoda görülen sahte Ladin içki içiyor, erkeklerle seks yapıyordu. CIA, bu videoyu Irak'ta dağıtarak El Kaide içinde bir çatlak oluşturma amacındaydı. Ancak son anda videonun yayınlanmasından vazgeçildi. Amerikan istihbaratının 'amacına ulaşmak için' sahte video ve fotoğraflar yarattığı hep ileri sürülen bir teoriydi ama bunun gerçek olduğunu ilk kez bu gazete haberi ortaya koydu.

"ABD VE İSRAİL'İN ORTAYA ÇIKARDIĞI YAPAY ÖRGÜT"

Şimdi ise benzer teoriler tüm dünyaya korku salan IŞİD için ortaya atılıyor. Bir anda yüzlerce Toyota arabayla ortaya çıkan bu siyah bayraklı adamlar nasıl oldu da kendi devletlerini kuracak kadar güçlü bir hale geldi? Örgüt üyelerine ayda 400 dolar verecek kadar büyük finansal güce nasıl ulaştılar? Tank gibi ağır silahları Esad ordusundan aldılar da bunları kullanmayı nasıl hemen öğrenebildiler? Nasıl dünya medyasıyla yarışır düzeyde ve HD kalitede videolara, dergilere imza atabiliyorlar? İşte bu sorular hep komplo teorisyenlerinin ekmeğine yağ sürdü. IŞİD'in aslında ABD'nin ve İsrail'in Ortadoğu hakimiyetini sağlamak için ortaya çıkarılmış bir yapay örgüt olduğu iddiası dillendirildi.

CAMİ ÖNÜNDEKİ İNFAZ GÖRÜNTÜSÜ STÜDYODADA ÇEKİLMİŞ

IŞİD'in Musul'da bir cami önündeki meydanda infaz ettiği peşmerge askerinin videosunda da aynı teknolojinin kullanıldığı, görüntünün stüdyoda çekilip cami görüntüsünün önüne montajlandığı belirtiliyor.

İŞTE O STÜDYO

ABD'den Avustralya'ya, Japonya'ya kadar birçok ülkede yaşayan komplo teorisyenlerinin bu konu hakkında yazacak bir şeyleri var. Japonlar yazmakla kalmayıp işi IŞİD'in (CIA'nın) Greenbox stüdyosunun illüstrasyonunu yapmaya kadar götürdü.

ABD'Lİ GAZETECİNİN CESEDİNİ SATIYOR

IŞİD'in kafasını keserek geçen Ağustos'ta infaz ettiği ilk batılı rehine olan ABD'li gazeteci James Foley'in cesedini 1 milyon dolara satmak istediği iddia edildi. Militanlar, ailesine cesedin gerçekten Foley'e ait olduğunu kanıtlamak için DNA örneği verebileceklerini, üstelik bunu da Türkiye sınırından teslim edebileceklerini açıkladı. (Kaynak: Vatan)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Usame Bin Ladin Musul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (52)

BİJÎ SEROK BAĞDADİ:

BİR KAÇ AYDA NASIL TANK KULLANMAYI ÖĞRENMİŞLER. ULAN IŞİDDAKİ MÜCAHİDLER 20 YILDIR RUSYAYLA ÇATIŞAN ÇEÇENLER, AFGANLAR, BOŞNAKLAR, HATTA KÜRDLER VAR TABİİKİ MÜSLÜMAN OLAN KÜRTLER. KOBANİDEKİ OPERASYONUN BAŞINDA HATTAB EL KÜRDİ VARDI. YOUTUBEDA YAZIN GÖRÜN. PKK GİBİ GAHPECE PUSU KURMUYORLAR CEPHE SAVAŞINDA UZMAN MÜCAHİDLER. ALLAH İÇİN DAVAŞAN İNSAN EN İYİ SSAVAŞANDIR.

12
79
yanıtYanıtla
insan:

başka insanları yurdundan talan edip öldürmek ne zaman mücahitlik oldu çakallar sürüsü kürt düşmanları lan oğlum sıkıysa israile saldırın

yanıt20
yanıt7
kürt gencim@m.m:

Bunlar din düşmanı ne allah için savaşıyor diyorsun hiç kafa kesip çocukları öldürüp milleti darma doğan eden bi cihat gördün mü yoksa Kürtleri öldürüyor diye mi cihatcı oldular

yanıt5
yanıt5
ColemergmobilWeb@haberler.com:

Hadi kafa krsme studyo olsun ya siraya dizim kafalarina sikmaktami sutudyo vaz gecin birakin bu ayaklari isid gelmis gecis en vahsi teror orgutudur ..

27
6
yanıtYanıtla
davlet ul kudret:

bu kafa kesmelerin ve özel görüntü servis etmelerin bir amacı var. . burada haçlı ordusuna ve marksis-leninist pkk ypg kafirine karşı bir psikolojik savas yürütülüyor. . bu görüntüleri gören düşmanın kalbinde Allah ın izniyle korku ve tedirginlik olusuyor. . düşmanın moral ve motivasyonları altüst ediliyor. . yani anlıycagınız işid bu işleri bir ilim üzere yapıyor. .

8
18
yanıtYanıtla
Şırnak:

Ölümden Korksaydık Kürd Doğmazdık

yanıt32
yanıt18
kurdi:

davlet ul kudret ey kendini bilmez zalim nereden bilirsin ki adamlar kafirdir sen kürtler kadar ilmi dini bilirmisin soruyorum sana

yanıt10
yanıt10
kürt gencim@m.m:

O yüzden mi o kadar Arap müslüman birden teslim oldu da kobani 90 gündür direniyor bunlarla savaşmak müslümanlık işit esas din düşmanı bir örgüt bütün insanları dinden soğutuyorlar

yanıt5
yanıt9
davlet ul kudret:

müslüman kürtleri tenzih ederim. . onlar tabiki islam ümmetindendir kanı, malı ve namusu haramdır. . pkk marksist ve ateist ideolojiye sahiptir. . bütün kürtler pkk değildir. .

yanıt3
yanıt3
muşlu:

bu alçakların neyini testek veriyorsunuz anlamadım bu yandaş medya hala işidi destekliyor allah kaharetsin

13
12
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title