Haberler

IŞİD'in Elindeki Cihadçı Gelinden SMS'le Röportaj

Güncelleme:

Avusturya'dan Suriye'ye giderek terör örgütü IŞİD'e katılan Bosna asıllı Sabina Selimovic, SMS yoluyla verdiği röportajda halinden memnun olduğunu belirtti.

Geçen nisan ayında Avusturya'dan Suriye'ye giderek terör örgütü IŞİD'e katılan Bosna asıllı Sabina Selimovic (15), ilk röportajını SMS yoluyla verdi.

HAMİLE OLDUĞU İDDİALARINI YALANLADI

Fransa'da yayımlanan Paris Match dergisine kısa mesaj yoluyla konuşan Selimovic, Suriye'de kendisini çok özgür hissettiğini söyledi. Selimovic, bir IŞİD militanıyla evli olduğunu ancak hamile olmadığını söyledi.

EŞİNİN ZORUYLA MI SÖYLEDİ?

Genç kız ayrıca yaşadığı yerde ketçap, Nutella ve Mısır gevreği yiyebildiğini, tüm yiyeceklerin de helal olduğunu ekledi. Avusturyalı yetkililer ise genç kızın mesajları silah zoruyla ve eşinin gözetiminde yazmış olabileceğini söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Saraybosna Avusturya Fransa Suriye Dünya Haberler

500

Yorumlar (12)

Asil_Kürt:

GERİZEKALI MAL!

44
9
yanıtYanıtla
azat:

ne lan bu. . özgürlük, mısır gevreğinde mi?

40
3
yanıtYanıtla
burcu:

öncelikle şunu söyliyeyimki 15 yaşındaki birisi benim için çocuktur beynı yıkanmış 2 üç sene sonra görürüm ben onu pişmanmı olacakmı olmuyacakmı ve kesinlikle pişman olacak

34
1
yanıtYanıtla
çorumlu:

türkçemde güzel bir deyim var: ''yediği önünde, yemediği arkasında''. . . tabi, memnundur.

20
9
yanıtYanıtla
saniye:

allah kahretsin seni özgürlükmüş. savaşın neresi özgürlük beynini yıkamışlar bunun

24
5
yanıtYanıtla
ne fark eder:

halinden mennun tabiki bol bol alem yapar artık toplu alemler :)

18
8
yanıtYanıtla
bursalı:

ne dikilirsin haa

9
5
yanıtYanıtla
anti soytarı figüran:

Bu . . . u sadece bir figüran dindarlar arasından cahilleri amerikan teröründe kullanmak için kandırmaya çalışıyor pislik . . . . pe

10
2
yanıtYanıtla
OZAN BEYAZ:

BU VE BUNUN GİBİ GÜZEL KADINLARI GÖSTEREK CAHİL KIZLARI İŞİD E KATILIM PROPAGANDASINI YAPTIRIYO AKP İSRAİL İNGİLTERE KARDEŞLİGİ BUNLARIN HEPSİ GERCEK MÜSLÜMANLIGI YAŞATMAMAK VE İNSANLARI MÜSLÜMANLIKTAN SOGUTMAK AMACKI PSİKOLOJİK HARP TİR , , ULAN TAYYYİPP

5
4
yanıtYanıtla
oy trabzon:

Delimisin?müslümanlıktan niye soğutsunki. pkk lıları yık ediyo ya. müslümanlığa hayran bırakıyor. bugün laikçi atatürkçüler bile ışidi bunun için seviyor. şehitlerin intikamını alıyor yaa. yalan mı.

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title