Haberler

IŞİD, Hırsızlık Yapan Kişinin Ellerini Nasıl Kesiyor

Güncelleme:

Kalabalığın toplandığı alana gözleri bağlı getirilen hırsızlık zanlılarının acılarını azaltmak için önce iğne yapılıyor, ardından kan akışını azaltmak için kolları sarılıyor.

Suçlu buldukları kişileri kendilerine has yöntemlerle cezalandıran IŞİD, hırsızlık yaptığı öne sürülen 2 kişinin elini kesti. Kan akışını azaltmak için kolları sıkıca sarılan zanlıların acılarını dindirmek için uyuşturuldukları gözlendi.

İNFAZIN FOTOĞRAFLARINI YAYINLADILAR

IŞİD suçlu bulduğu kişileri kendine has üslubu ile cezalandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde hırsızlık yaptığı öne sürülen 2 kişinin elini kesen örgüt, olay anından fotoğraflar yayınladı.

ÖNCE KESİYORLAR, SONRA TEDAVİ EDİYORLAR

Kalabalığın önünde kurulan alana gözleri bağlı getirilen zanlıların kolları kan akışını yavaşlatmak için sıkıca sarılıyor. Acı çekmelerini azaltmak için uyuşturucu iğne yapılan zanlılar, infazlarının ardından olay yerinde tedavi edilerek götürülüyor.

İşte IŞİD'in kan donduran infazından kareler;









Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (186)

helal et aile kasabımobilWeb@haberler.com:

İslami usullere göre itina ile el ve kafa kesilir

9
23
yanıtYanıtla
tuli:

buraya yorum yapan seriatçı vatandaşlarımız açlıktan ölmek üzereyken zengin birinin parasını çalın yakalanın sonra ellerinizi şak diye kessinler de görün bakalım tuvalette kendinizi bile temizleyemezken allahım sana şükürler olsun dersiniz Maide 5/38 tekrar okuyun da dininiz ne kadar güzelmiş bakın

29
2
yanıtYanıtla
Ok:

HELAL OLSUN LAN İLK DEFA TEBRİK ETTİM. . . . BİZDEKİ GİBİ SIRITARAK ÇIKMIYOR 2 GÜN SONRA. . . BİDE TEHDİT EDİYORLAR HA SEN GÖRÜRSÜN DİYE. . .

23
5
yanıtYanıtla
emir Mobil-ANDROID:

Allah-u Teâlâ hırsızlık hakkında şöyle buyuruyor:   "Hırsızlık yapan erkek ve kadının Allah’ tan bir ceza olmak üzere yaptıklarına karşılık olarak ellerini kesin." (Maide: 38) Allah-u Teâlâ bu ayette hırsızlık yapanın elinin kesilmesi için emir veriyor. Bir kişi çıkar da:  "Hırsızlık yapan kişinin elinin kesilmesi doğru değildir. Hapse atılması gerekir." Veya  "boynunun kesilmesi lazım." derse bu kişi açık bir şekilde:  "Ben Allah’ın koyduğu kanunları kabul etmiyorum, beğenmiyorum" demese bile Allah’ın kanunlarından başka kanunlar çıkardığı için sadece ve sadece Allah-u Teâlâ'ya ait olan hüküm koyma yetkisini kendisine vermiş, ilahlık taslamış ve böylece tağut olmuş olur.  Her kim buna itaat ederse, desteklerse veya tekfir etmezse veya buna itaat edip destekleyenleri tekfir etmezse kafir olur.  Bu kişi müslüman olduğunu söylese, namaz kılsa, oruç tutsa, hacca gitse yine de kafirdir. Çünkü bu kişi Allah katında imanın geçerli olması için gerekli olan tağutu inkar şartını yerine getirmemiştir.

20
7
yanıtYanıtla
adanali:

ulan müslümalikmi bumu allah topunuzun belasini versin pis sakkalli mikroplar zaten tipleri de vahsi seytan gibi imkan olsa ben japonlarla bu iblislere karsi savasmaya hazirim pislikler yakinda cezanizi alacaksiniz insaallah

10
15
yanıtYanıtla
abbas:

İslam devleti Allah ın hükmünü uygularken zulm etmiyor. . gayet insalcıl bir sekilde tıbbın olanaklarından yararlanarak acıyı azaltıyor. . İslam bilime karşı değildir. . Allah ın hükmünü uygularken suclunun acısını azaltmakta herhangi bir mahsur yoktur. . . zamanın sartlarından yararlanmak gerekir. .

13
12
yanıtYanıtla
yilmaz:

bu gibi el ayak kol kesilmelerine onay veren sizler insanliktan nasibini almamis kisilersiniz sizlere insan diyemiyorum yuh ve yaziklar olsun cirkin mahluklar.

9
16
yanıtYanıtla
siyah kalem:

türkiye de uygulansa kollu adam kalmaz be. . . .

22
2
yanıtYanıtla
BASTON DEDE:

Bu ne vahset, din böyleymis; böyle din mi olur

10
14
yanıtYanıtla
dişikrt:

Bu ne ya Allah belanızı versin hayvanlar işledikleri hiçbir suç bir insanın elini kesmeye yetmez hiçbir din bunu kabul etmez dinsiz köpekler yazıklar olsunn . .

4
20
yanıtYanıtla
Tüm 186 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title