Haberler

IŞİD'e Karşı Savaşmak İçin Irak'a Gitti

Güncelleme:

Elazığlı 32 yaşındaki A.Ç, IŞİD'e karşı Türkmenlerin yanında savaşmak için Irak'a gitti.

Elazığ'dan Hatay'a çalışmak için gittiği öğrenilen A.Ç'nin bir süre önce Irak'a giderek IŞİD'e karşı Türkmenlerin verdiği mücadeleye katıldığı ileri sürüldü. Türkmenlerle birlikte fotoğraf çektiren ve fotoğrafları sosyal medyada hızla yayılan A.Ç'nin daha önce de Türkmenler'e yapılan saldırıları kınamak amacıyla düzenlenen protestolara katıldığı öğrenildi.

"OĞLUMLA TELEFONDA GÖRÜŞÜYORUZ"

IŞİD güçlerine karşı Kerkük bölgesindeki Türkmenler'e destek olmak amacıyla Irak'a giden A.Ç'nin babası R.Ç de oğlunun Irak'a gittiğini sosyal medyadaki fotoğraflardan öğrendiğini belirterek, "Oğlum Hatay'a çalışmaya gitmişti. Sonra Irak'ta IŞİD güçlerine karşı Türkmenler'in yanında yer aldığını öğrendim. Kendisiyle telefonda görüşüyoruz. Sağlık durumu iyiymiş. IŞİD'e karşı Türkmenlerin yanında yer almak istemesi kendi kararıdır. Biz de ailesi olarak saygı duyuyoruz." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Elazığ Irak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (132)

amedi:

Köpeğim diye işaret yapmana gerek yok zaten belli

21
29
yanıtYanıtla
clmzakinglmz87@hotmail.com:

ulan kuyruğu olan tek millet sizsiniz kime köpek diyon

yanıt0
yanıt0
ÜLKÜMÜZ VATAN:

TÜRKMENLERE SAHİP ÇIKMAK, HER TÜRK''ÜN GÖREVİDİR.

31
8
yanıtYanıtla
ÜLKÜMÜZ VATANabdulkadiradem@hotail.com:

SERKAN, KİMİ BEDENİYLE, KİMİ BASIN YAYINLA, KİMİSİ DUASIYLA SAHİP ÇIKAR. PEYGAMBER EFENDİMİZ; ''GÜCÜNÜZ YETMİYORSA İÇİNİZDEN BUĞUZ EDİNİZ.'' BUYURMAKTADIR. HERKESİN ŞARTLARI FARKLI.

yanıt0
yanıt0
rogerolmetec@hotmail.com:

durduğun kabahat

yanıt0
yanıt0
MÜCAHİT 61:

işsiz güçsüz herifin tekidir macera aramaya gitmiş işte acaba ülkesine ne katkısı oldu bu arkadaşınki yetmedi ırağa bile el atmış tahminen iyide para alıyodur bu orda

18
19
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61ysnckr6161@hotmail.com:

en azından ülkemi terketmedim dümenden militan sevdasına en azından buradaki her halka bir şekilde komşuyum ve öylede kalacağım en azından iş yok ayağı yapıp başka başka sevdalara dalmadım madem sen beni eleştirdin bu adamı çok övdün bende sana derimki ne işin var o zaman burada gitsene sende savaşmaya(pardon heyecana)anca burada sık dur bize hadi koçum hadi bak dalgana

yanıt0
yanıt0
mardinli:

Yoksa yeni bir Battal gazimi doğuyor. Muhahaha faşistlik neler yaptırıyor Allahım sen akıl fikir ver

11
24
yanıtYanıtla
ADANALIsevecen_940@hotmail.com:

adam kendi ırkı için din kardeşi için savaşmaya gitmiş ne mutlu ona eminim sen bu yorumu yazarken salyaların akıyordu

yanıt0
yanıt0
İzmir Ülkücü:

İzmirden yola çıktık 26 arkadaş bizde türkmenler için gardaşlarımız için türk toprakları için savaşıcaz.

25
8
yanıtYanıtla
Tüm 132 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title