Haberler

IŞİD'e Ağır Darbe: 17 Ölü, 26 Yaralı

Güncelleme:

ABD ve koalisyon üyesi ülkelerin savaş uçakları, Kobani'deki IŞİD mevzilerini bombaladı. 17 IŞİD militanı öldü, 26 militan yaralandı.

Kobani'ye yeni saldırılar için ek birlikler ve silahlar getirten IŞİD'e, bu sabah 6 hava saldırısı yapıldı. Yapılan operasyonda büyük darbe alan örgütün çok sayıda mensubunun öldüğünü bildirildi.

Musul'daki El-Cumhuri Hastanesi doktorlarından Velid Casim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zummar nahiyesi yakınlarına ABD uçakları tarafından düzenlenen hava saldırıları sonrası, hastaneye IŞİD militanı 17 kişinin cesedi ile 26 yaralının getirildiğini söyledi.

28 IŞİD MİLİTANI ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Diyala vilayetine bağlı Bakuba'da yer alan Et-Taye köyüne gün içinde düzenlenen operasyonda da 28 IŞİD militanı ölmüştü.

BİR SÜREDİR SALDIRILAR DEVAM EDİYOR

Irak'ta, terör örgütü IŞİD öncülüğündeki silahlı grupların haziranda Musul başta olmak üzere bazı bölgelerin kontrolünü ele geçirmesinin ardından, ordu ve IŞİD militanları arasında çatışmalar yaşanıyor. ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyona ait hava unsurları da bir süredir IŞİD'in kontrolündeki hedeflere saldırılar düzenliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Kobani Zummar Musul Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (84)

kurd:

tanrı amerikayı korusun. .

20
15
yanıtYanıtla
KURD-ASİ:

amen . . . !!!

yanıt0
yanıt0
kürt.:

türklerin işidi desteklemesi ne kadar ahmakça. işid türkmenleri ölüdürüp tecavüz ediyor. yani sizin soyunuzdan hani bir türk uzaya bedeldi. yardımı yine pkk hpg ypg yapıyor. örnek kerkük sincar rabia tuz hurmatu dakuk.

23
10
yanıtYanıtla
türkmen:

neden türkmenlerin oldugu bölge işgal edilmiyor? türklerden korkuyorlarda ondan :)) kobanideki zarar verilmiyor neden ? Türk korkusu bu. . . . :))

yanıt0
yanıt0
azad:

kimse işidi desteklemiyo müslüman kürtleri öldüren dinsiz pkk yı sevmediğimizden size öyle geliyor

yanıt0
yanıt0
salih:

türkmen denen zavallı neden türkmenlerin olduğu bölge işgal edilmiyor demişsin ya. el cevap: it iti ısırmaz.

yanıt0
yanıt0
doğru:

abd vuruyo kürtler kahraman oluyor :))

13
20
yanıtYanıtla
Mark:

yaşasın amerika. . . long live america. . .

17
15
yanıtYanıtla
KURD-ASİ:

Biji ABD . . .

yanıt0
yanıt0
ŞIRNAKLI73:

Amerika almanya sayesinde ışıd kobaniden çekilecek helal olsun Amerika

14
12
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title