Haberler

IŞİD, Dünya Şampiyonunu İnfaz Etmiş

Güncelleme:

Tayland boksunda iki dünya şampiyonluğu bulunan ve ailesini Almanya'da bırakıp IŞİD'e katılan Valdet Gashi'nin, Suriye'de terör örgütünden kaçma girişiminde bulunduğu için öldürüldüğü iddia edildi.

AİLESİ ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEMİŞTİ

Dünya şampiyonunun ailesi, birkaç hafta önce İsveç televizyonuna Gashi'nin Suriye'de öldüğünü söylemişti. Fakat dünya şampiyonu sporcunun ölüm nedeni net olarak belirtilmemişti.

IŞİD TARAFINDAN İNFAZ EDİLDİ

Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü güvenilir kaynaklara atıf yaparak, Gashi'nin bir başka grupla Halep'ten kaçarken tutuklandığını ve Münbiç kentinde hapsedildikten sonra IŞİD tarafından öldürüldüğünü duyurdu. Fakat Londra merkezli örgüt, bir başka kaynaktan Gashi'nin hayatta olduğuna ve örgütten kaçmaya çalıştığına dair haber aldıklarını da belirtti.

"HAYIR YAPARKEN ÖLÜRSEM MUTLU OLURUM" DEMİŞTİ

İddiaya göre; Arnavut asıllı 29 yaşındaki Valdet Gashi, bu yıl Ocak ayında IŞİD'e katılmak üzere Almanya'dan ayrıldı. İki kızını ve eşini geride bırakan sporcu daha önce verdiği bir mülakatta "Hayır yaparken ölürsem eğer, elbette mutlu olurum" diyerek verdiği kararın arkasında durduğunu göstermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Almanya Tayland Suriye İsveç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (56)

adıyamanlı:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

4
34
yanıtYanıtla
90:

İşide olan nefret PKK ya olan nefretin önüne geçmiş tabi işid 40000 insanımızı öldürdü değilmi

19
13
yanıtYanıtla
ebubekir sıddık kaya / almanya:

İYİ OLMUŞ Arnavut devşirmesine!!!

25
5
yanıtYanıtla
Ohhhh:

Ohhhh çok güzel olmuş

26
2
yanıtYanıtla
İDO100:

Ne kadar Sırplara kızıp nefret etmiştim Bosna savaşında.Simdi müslüman ve Mazlum ortadoğu halkları katledilirken ve bu işid barbarları nin çoğu Arnavut ve bosnalılardan oluyor ya.Gelde Sırplara hak verme şimdi. Maden öldürecekseniz gidin Sırplar dan önünüzü alın ve tabi müslüman sanız.Allah belanızı versin.

16
10
yanıtYanıtla
haha:

Yok yok bunu ypg cehenneme postalamis

16
7
yanıtYanıtla
vaybeMobil-IOS:

Gebersin almanya gibi ülkeyi birakip kafaci olmaya kara vermis

22
1
yanıtYanıtla
ali:

siz böyle ışide iftira atarak nefretini toplayın bakalım sizin suruç katliamında sizinde payınız var

4
16
yanıtYanıtla
Kirolar.anlamaz:

Pkk.lilar.en.az.bunun. kadar.salak

10
9
yanıtYanıtla
nura:

gec bile kalmış, şimdi cayır cayır yanıyor

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title