Haberler

IŞİD'den Türkiye'ye Yeni Tehdit: Bizi Karşılarına Almak İstiyorlar

Güncelleme:

Türkiye ve Erdoğan'a yönelik yeni küstah tehditlerde bulunan IŞİD terör örgütünün Türkçe dergisinde, "Türkiye devleti, bizi karşısına almak istiyor" ifadelerine yer verildi.

IŞİD'in (Irak Şam İslam Devleti) Türkçe dergisi Konstantiniyye'nin ikinci sayısı internet üzerinden yayımlandı. Dergide Suruç saldırısıyla ilgili herhangi bir açıklama veya yorum yer almadı. Derginin ilk sayısında Türkiye'ye yönelik açıktan bir eleştiri veya tehdit yer almıyordu. Yeni sayıda ise Türk hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sert ifadelere yer verildi.

"BÖLÜNMEYE DOĞRU YOL ALIYOR"

Derginin önsözünde şu ifade yer aldı:

"(…) Son dönemde garip tavırlar sergileyerek İslam devletini karşısına almak isteyen Türkiye devletinin PKK'ya verdiği destek ve tavizlerle bölünmeye doğru yol aldığını da izah etmeye çalıştık."

Dergide Türkiye'den "Tağuti rejim" olarak bahsediliyor.

ERDOĞAN'A AĞIR ELEŞTİRİLER

"Erdoğan'ın Kürt 'devleti" başlıklı yazıda "Erdoğan'ın bilerek veya bilmeyerek, direkt veya dolaylı olarak her gün bu ateist örgütü besleyip büyüttüğü" ifadesine yer veriliyor.

"ERDOĞAN BESLEMESİ BU ÖRGÜTÜN..."

Yazıda şu ifadeler yer alıyor: "Erdoğan beslemesi bu ateist çete sürekli olarak Tağut Erdoğan hükümetini, İslam devletine destek verdiğini iddia edip aslında kendilerine destek istemektedirler. Şuan Suriye ve Irakta ABD'nin uçaklarının arkasında savaşan Erdoğan beslemesi bu ateist örgütün, aynı tabloyla Türkiye'de savaşması çok da uzak değildir. ABD'nin büyük oranda gözünden düşürdüğü AKP hükümetine karşılık daha sadık uşaklarına, başka şanslar tanıyabilir ve Türkiye dâhil olmak üzere bunlara büyük toprak parçalarını teslim etmek için onlara öncülük edebilir."


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Işid Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

18 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 18 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Kabinede değişiklik olacak mı? AK Partili Ömer Çelik yanıtladı İngiltere'de sigara satışı yasaklandı mı? İngiltere'de sigara yasağı başlıyor Süper Lig şampiyonluk oranları GÜNCEL NİSAN 2024! Bayern Münih Arsenal maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) B.Münih Arsenal maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Rüyada dağ görmek ne anlama gelir? Rüyada karlı dağ görmek neye işaret eder? Rüyada dağ manzarası görmek, Rüyada yeşil dağ görmek nedir? Bayern Münih-Arsenal maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! B.Münih Arsenal maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Zıt Anlamlı Kelimeler nelerdir? Tüm zıt anlamlı kelimelere örnekler nedir? Zıt anlamlı sözcükler konu anlatımı ve listesi! Tilâvet Secdesi nedir? Kuran'da Tilâvet Secdesi ne demektir? Tilâvet Secdesi kelimesinin tanımı ve anlamı! 23 Nisan üniversiteler tatil mi 2024? Bayern Münih-Arsenal maçı CANLI izle! 17 Nisan Bayern Münih-Arsenal Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 18 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Manchester City Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Real Madrid maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.City R.Madrid maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester City Real Madrid maçını şifresiz veren kanallar! Manchester City Real Madrid maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor?
500

Yorumlar (313)

bozokurt66:

Isid der pkk yi besliyor. Hdp der isidi besliyor..Erdoğan kadar kafaniza taş düşsün

83
12
yanıtYanıtla
ölene kadar reis:

işiti ve pkk yı besleyende büyütende doğuranda abd de bulunan yahudi şahin gurubudur bunların derdi ortadoğun parlayan yıldızı türkiye ve yağız aslanı erdoğandır dertleri etnik ve kimlik çatışması yaratmaktır onun için türk ve kürtü çatıştırmak için her türlü pisliği yapıyorlar maşalarıda hdp dir ve cemaat aracılığı ile mhp ve chp deki fetoculardır ve amerikadan emir alırlar ama ne yapsalar boş erdoğan çözümü uygulayacak ve bu topraklarda kürt ve türk kardeşçe yaşayacaktır yaşasın kardeşlik

42
34
yanıtYanıtla
vatanını seven kürt oğlu kürt:

oyunu görüyormusunuz ey türk ve kürt kardeşlerim oyun çok büyük bir oyun islam devletlerini hristiyanlar bitirmek istiyor tek bir güçlü devlet bile bırakmak istemiyor çünkü Allah dan korkuyorlar müslümanlara yardım ettiğini biliyorlar birleşin birlik olun kin gütmeyin sizin yarınlarınız olmayacak mı doğrularınız varsa yanlışlarınızda var iyi düşünün gençler size böyle ortamı hangi devlet sunar kim sizi sever sayar kardeş gibi selamlar sever sayar bu ülke için kardeşleriniz için birlikte savaşalı

66
7
yanıtYanıtla
yalan mı?:

tespitleri çok doğru . . . Şuan Suriye ve Irakta ABD''nin uçaklarının arkasında savaşan Erdoğan beslemesi bu ateist örgütün, aynı tabloyla Türkiye''de savaşması çok da uzak değildir. ABD''nin büyük oranda gözünden düşürdüğü AKP hükümetine karşılık daha sadık uşaklarına, başka şanslar tanıyabilir ve Türkiye dâhil olmak üzere bunlara büyük toprak parçalarını teslim etmek için onlara öncülük edebilir. ''

60
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

olum bu işiddekiler sünnet olsun ondan sonra müslümanım diye geçinsin d

57
6
yanıtYanıtla
UrfaliMobil-IOS:

Tayyip babaya laf yok LAN herkez adam olacak haddini BILECEK kahrolsun PKK

29
33
yanıtYanıtla
gizem:

Tayyip ülkenin resmen anasını ağlattı ölen insanların bütün vebali recep tayyip Erdoğan üstündedir

29
31
yanıtYanıtla
ISPARTA LI:

TÜRKİYE IŞİD LE TERS DÜŞMEMELİ ALEVİ ESADIN VE PKK NIN İŞİNİ BİTERCEK IŞİD SANIRIM

36
21
yanıtYanıtla
baybars:

pkk YA ÖLÜM. . . . . intikam intikam. . . . . . . PKK ya ölüm. . . . . . .

25
31
yanıtYanıtla
Firat Dicle:

bu yapmacik haber yalandir ve 32 canin ve Kürdlere yapilan tüm saldirilarin yönünü baska yere cekmektir ve tc devletini temize cikarma haberidir madem isid türk devletini tehdit ediyor batida ne zaman türklerin bulundugu bölgelerde bomba patlatilarsa o zaman dogrudur deriz yoksa bu haberler hep safsatadir ve Kürd halki bu yalan haberlerle kandirilamaz gecti borun pazari cekin kendinizi nigdeye Viransehirli

14
41
yanıtYanıtla
Tüm 313 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title