Haberler

IŞİD'den Şoke Eden Saldırı Taktiği: Terlik İçinde Bomba Düzeneği

Güncelleme:

Kadın kılığına giren IŞİD teröristleri canlı bomba olarak Musul'u geri almak için savaşan Kürt askerlere saldırı hazırlığındayken yakalandı. Terliğin içinden canlı bomba düzeneği çıktı.

Rudaw'ın geçtiği haberde Peşmerge Güçleri Helgurd Komutanlığı'ndan Yarbay Selim Mirawdeli, IŞİD mensuplarının canlı bomba yeleği ve patlayıcılarla mülteciler arasında karışarak peşmergeye saldırmaya çalıştığını belirtti.

"CANLI BOMBA YELEĞİYLE MÜLTECİ OLARAK GELEN IŞİD'LİYİ YAKALADIK"

Selim Mirawdeli, "Dün Başika Cephesi'nde canlı bomba yeleği ve çok sayda patlayıcıyla mülteci olarak gelen bir IŞİD'liyi yakaladık" dedi.

Mirawdeli, "Her türlü insanlık değerlerinden yoksun IŞİD mensupları kirli planlarını yerine getirmek için farklı yollara başvuruyorlar. Ancak şimdiye kadar başarılı olmamıştır." ifadelerini kullandı.

TERLİK İÇİNDE BOMBA DÜZENEĞİ

Geçtiğimiz günlerde bir IŞİD'li kadın kılığında peşmerge mevzilerini geçmeye çalışırken yakalandı. Ele geçirilen görüntülerde terlik içinde bomba düzeneğinin kumandası olarak kullanılan cep telefonu saklandığı görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title