Haberler

IŞİD'den İtiraf: Ezidi Kadın ve Çocukları Sattık

Güncelleme:

IŞİD, Ezidi kadınları ve çocukları köle yapıp "sattığını" itiraf etti!

IŞİD'in en önemli halkla ilişkiler araçlarından biri olarak gösterilen Dabiq (Dabık) isimli dergide yer alan bir yazıda, IŞİD tarafından Ezidi halkın yaşadığı Sİncar bölgesi ele geçirildikten sonra Ezidilerin başına gelenler anlatıldı.

"SAVAŞÇILARA ŞERİAT KURALLARINA GÖRE DAĞITILDI"

Yazıda, "Ezidi kadın ve çocuklar, Sincar operasyonuna katılan İslam Devleti savaşçılarına Şeriat kurallarına göre dağıtıldı" denildi. Yazar notları kısmında "Köleleştirilen Ezidi aileler, İslam Devleti askerleri tarafından satılıyor." ifadesi yer aldı.

'Başarısız Haçlı Seferi' manşetiyle çıkan dergide, bu uygulama Kur'an'daki Kılıç Suresi'ne dayandırıldı ve 'sünnet' olduğu iddia edildi. Habere göre, IŞİD yönetimi, Ezidi kadın ve çocukları birbirinden ayırmayarak, İslami kurallara olan "hassasiyetini" de gösterdiğini savundu.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Sincar Dağı Dünya Haberler

500

Yorumlar (8)

ay yildiz kizi:

Bakalim Isidci AKP ler buna ne diyecek? Herzaman oldugu gibi bunuda yalanliyorlardi haysiyetsiz yaratiklar.

28
5
yanıtYanıtla
OLLEN:

lan bu haberlerin çoğu palavra. . . HABERCİLER ATIYOR İŞ OLSUN DİYE NASILSA GİDİP DOĞRUSUNU ARAYACAK OLANMI VAR. . . APPLE IN KURUCUSU NUN Bİ SÖZÜ VAR İNTERNETTE GÖRDÜĞÜĞNĞZ HERŞEYE İNANMAYIN. . .

4
13
yanıtYanıtla
PEŞEME:

PABD ASKERLERİ SÜNNİLERE TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRÜP İŞKENCE EDERKEN PEŞMERGEDE VARDI. . . O YÜZDEN KÜRTLERE DÜŞMANLAR

0
2
yanıtYanıtla
müslüman kürt:

kobaniyi kuşatan IŞID komutanının kürt olduğunu biliyormusunuz. mesele kürt olup olmamakta değil. ''''inananlar müminleri bırakıp kafirleri dost edinmeyin'''' ayeti varken inançlı insanlar nasıl çıkıpta marksist PKK, PYD yi desteklesin.

0
1
yanıtYanıtla
Müslüman Kürt2:

Utanmıyormusun Laiklerlefaşistlerle ittifak yapmaya madem kürtsün Müslümansan önce beslendiğin kaynak helal olacak.

yanıt0
yanıt0
merdo:

al sana bi imansiz daha ne diyelim siz seytanlarin yuzunde surekli bizde gunaha giriyoruz

yanıt0
yanıt0
vicdan:

senınde o kürt komutanınında allah belasını versın inş ssenınde karın kızın namuısun boyle peşkeş cekilir o zaman insan olmayı ogrenırsın

yanıt0
yanıt0
ivan:

Isid Turkiye icin buyuk bir ucurum . Turkiyenin politikasi ne olursa olsun Turkiye cok buyuk sorunlar yasiyacak gibi gorunuyor . Bence hic zaman kaybetmeden asiri olan her birey kontrol altina alinsin bunu yaparken halkla beraber hareket etmek basari getirecektir . Asiri olan hersey kotudur .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title