Haberler

IŞİD'den Bağdat'ta Katliam: Yerel Militanları Sokakta İnfaz Ettiler

Güncelleme:

Bağdat'ta "Hit" kasabasında kontrolü ele geçiren IŞİD, yerel militanları şehrin ortasına dizip teker teker infaz etti.

Irak'ın başkenti Bağdat'ın "Hit" bölgesinde kontrolü ele geçiren Irak Şam İslam Devleti militanları ele geçirdiği yerel militanları sokak ortasına dizerek teker teker infaz etti.

30 KİŞİ İNFAZ EDİLDİ

Kasabada bulunan Irak hükümetiyle birlikte IŞİD'e karşı çalışan 30 kişi ele geçirilerek infaz edildi. Kurşuna dizilen kasabalıların cesetleri yerel halka "ibret" olması için sokakta bırakıldı.

IŞİD KAFALARI KESİP CESETLERİ SERGİLİYOR

Öte yandan IŞİD'in Rakka'da döktüğü kanların sonu gelmiyor. Son yayınlanan fotoğraflar adeta vahşetin kanıtı. İnfaz edilen Suriye askerlerinin cansız bedenleri kalıdırımda duruyor, insanlar yanlarından geçip gidiyor.

HERKES GÖRÜYOR

Çitlere de asılan infaz edilmiş bedenleri kadın, çocuk herkes görüyor. Bazı cesetlerin kafaları kesildikten sonra diz üstü duracak şekilde sokak ortasına asıldığı görülüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bağdat Irak Işid Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (33)

TURAN BİRLİĞİ:

ELLERİNE KOLLARINA SAĞLIK DURMAYIN BÜTÜN KALLEŞLERİ GEBERTİN BUNLARA AÇILIM NE GEREK BUNLAR BUNDAN ANLAR İŞİDE SONSUZ DESTEKLERİMİZİ İÇTEN SEVGİMİZLE SELAMLIYORUZ ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN

108
23
yanıtYanıtla
ülkü:

KESSİN BÜTÜN PKK LI KÖPEKLERİ

61
22
yanıtYanıtla
....:

ışidi kötüleyip pyd ve pkk yı masumlaştırmak için yapılmış yalan haber

49
34
yanıtYanıtla
KendaL 30:

dünyada ki bütün tıkoları getişrseniz kürtlerle baş edemezsenız püskevit çocukları

19
37
yanıtYanıtla
tarsus:

dinsizin hakkında imansız gelir

52
4
yanıtYanıtla
..SERHAT LI..:

PKK YA BU ŞEKİLDE İNFAZ LAZIM. . . . . . . . .

47
7
yanıtYanıtla
Sercan:

Bu günahsız insanlara Bunu Yapın. Bide Ben islam için savaşıyorum diye insanları kandırın. Allah belanızı versin işid it-lerii. .

25
20
yanıtYanıtla
AS:

İŞİD YANDAŞLARI ALLAH BELANIZI VERSİN İLK BAŞTA SONRA HELAK ETSİN NE BU DÜNYA DA NE ÖBÜR DÜNYA DA GÜN YÜZÜ GÖSTERMESİN SİZE ŞEYTANIN ÇOCUKLARI

17
27
yanıtYanıtla
mem:

ışid''in adını iş-it diye değiştiriyorum

27
16
yanıtYanıtla
Örnek:

Asıl Edadı ele geçirirlerse ne yapacaklar. Esad şimdiden yerinde oturamıyordur. :)))

27
14
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title