Haberler

IŞİD, Çatışma Bölgesinden Video Paylaştı

Güncelleme:

Adım adım Kobani'ye doğru ilerleyen IŞİD militanları, çatışma bölgesinden paylaştıkları videoda ne kadar rahat hareket edebildiklerini gösterdi.

IŞİD militanları bu seferde savaş bölgesinden video paylaştılar. Youtube aracılığıyla 2 saat önce paylaşılan videoda mevzilerde siper almış IŞİD militanları görülüyor.

YPG'LİLER ŞEHİR İÇLERİNE ÇEKİLDİ

Kobani'ye güney doğu ve batıdan 3 koldan saldırıyolar. Güney ve doğuda şehir merkezine birkaç yüz metre batıda 1-2 km yakındalar. YPG'liler şehir içlerine çekildi. Ayrıca Kobani'deki son gazeteci olan İsveçli Joakim Medin de "İnsanlar artık çok korkuyor" diyerek Kobani'yi terk etti.

ÇATIŞMALAR ŞİDDETLENDİ

IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırıları bugün şiddetlendi. IŞİD tanklarla ilçeyi kuşattı. Düşen top mermileri sonrası dumanlar yükseldiği görüldü. Aradaki mesafenin 5 kilometrenin altına indiği belirtiliyor. Türkiye sınırının 300 metre ilerisinde çatışmalar sürüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kobani Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (283)

ali veli konya:

kobaniye 1 tir gelinlikle makyaj malzemesi gonderin loo, pkklilar giyinip suslenip kacsinlar.

146
9
yanıtYanıtla
batman72:

işid köpekleri kürdistan sizin mezarlığınız olacak sakallı köpekler, kahraman kürtler tüfekle tank ve toplara karşı savaşıyor allah kürtlerin yanındadır, şunuda unutmayın TÜRK ler dün askeleriniz kurşun sıkmadan teslim oldular yarında sıra süleyman şahta ozaman görecem böle iş-it köpeklerine dua edecekmisiniz. . .

12
143
yanıtYanıtla
pel:

abd torunu belli oluyor mütefi sensin ben değil

yanıt0
yanıt0
kevnar:

orada bir kahraman bir avuç kürt evladı 20 gündür tüfeklerle tanklara toplara ve tüm ağır silahlara karşı direniyor. . hemde türkiyenin haince destek verdiği çetelere karşı . . siz türkler balık hafızasılar daha üzerinden bir ay geçmedi konsolosluk koruması ''kahraman'' özel harekatçılarınız bir kurşun bile sıkmadan iş- it e teslim oldular. . vay benim kahraman türk evlatlarım yürüyün kürt kanı size her zaman tatlı gelmiştir. ama sizlerin mutlaka bu kanda boğacağınız gün yakındır.

9
140
yanıtYanıtla
ali veli konya:

pkk yada yardim ederiz isterseniz havada soguk usuduyseniz arkaniza kalin birsey verelim.

yanıt0
yanıt0
pel:

evet o kahramanlar elbette kazanacaktır Allah o merhametsileri (İŞ-İT) helak edecektir inş. . . ve bu dünyada Kürtlerin bir dostu yok kardeşi yok bunları kendi imkanlarıyla sağlıyorlar Allah yardımcıları olsun

yanıt0
yanıt0
malatya44:

Kürtler-PKK lı , Bu denklemi kürt yandaşlar bizimde üstümüze bulaştırdı malesef ben Kürdüm ama PKK ile asla işimiz olmadı olamazda. Senelerdir okuduk bu ülkede yüksek mevkilere geldik çok şükür ama bunu Polise, Askere taş atarak değil, Çalışarak ve okuyarak başardık ve Kimsede çıkıp demedi kardeşim sen Kürtsün okuyamazsın çalışamazsın vs. Türkçe ve İngilizce okuduk hiç demedik aman Kürtçe eğitim verin diye zaten atalarımızdan biliyoruz. Lazlarda yaşıyor etkin bir köken olarak birgün duydunuz mu onlardan, ben lazca eğitim istiyorum? Amaç okul değil amaç tamamen farklı. Bugün okul verirsin yarın başka bişeyi beğenmeyip gene devam edeceksiniz bölücülüğe. . . Kısaca özeti kendi yaşadıklarımdır. Şerefiyle namusuyla insan gibi yaşayan bir kürt her zaman saygı görür insan nazarında. . . Kürt=PKK değildir bu ülkede . . . Saygılarımda

132
9
yanıtYanıtla
ALI YAMAN:

benim anlamadigim sey gerceklere gormemek ve isine geldigi gibi yorumlamak

yanıt0
yanıt0
ALLAH HELAK EDİYOR:

YPG’li bir grubun üyeleri IŞİD tarafından hedef alınıyor. Kamyonet kasasına yerleştirilmiş Doçka uçaksavarını kullanan kişiye örgütün diğer üyeleri atış talimatı veriyor ve YPG’li grubun ÇOK uzakta olmasına rağmen isabet aldığı görünüyor. tekbir geçirerek zafer sevincini yaşıyor. Ülkemizi bölmek isteyenler NORMALDE İSABET ALMASI çok zor olduğu halde İŞTE BÖYLE HELAK OLUYORLAR

110
7
yanıtYanıtla
Dua Kabul Olunca:

Adnan Oktar, birkaç ay önce beddua etmişti. Allah, Türkiyeyi bölmeye çalışanları helak etsin diye 3 kere tekrarladı. O an Pkk nın biteceğini hissetmiştim.

yanıt0
yanıt0
Tüm 283 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title