Haberler

Ağrı'da Türk Bayrağı Yakan Şahıs Yakalandı

Güncelleme:

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü IŞİD'e tepki bahanesiyle, Türk bayrağını indirerek yakan şahıslardan biri yakalandı.

- Ağrı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü IŞİD'e tepki bahanesiyle, Türk bayrağını indirerek yakan şahıslardan biri yakalandı.Alınan bilgiye göre, Doğubayazıt Çok Programlı Lisesi bahçesine giren ve Türk bayrağını indirerek, yakan şahısların kimlikleri belirlendi.İnceleme yapan polis ekipleri, S.Ç'yi evinde gözaltına aldı. Olaylara karıştığı belirlenen B.Y'nin de yakalanması için çalışma başlatıldı. -IŞİD bahanesiyle izinsiz gösteriler-Doğubayazıt

Kaynak: AA / Güncel

Doğubeyazıt Ağrı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

BAWER:

DÜKKANLARI, HALKIN İŞ YERİNİ, DEVLETİN BİNALARINI, OKULLARI, CAMİLERİ, DERNEKLERİ, BANKALARI YIKIP-YAKAN, HALKA ZORLA KEPENK KAPATTIRAN VE SADECE 1 GÜNDE MASUM 19 KİŞİYİ ÖLDÜREN PKK TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİL Mİ? YANİ BU ÇİFTE STANDART? PKK''YI MEŞRULAŞTIRMA ŞİRİN GÖSTERME VE HAKLI GÖSTERME OPERASYONU YÜRÜTÜLÜYOR.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title