Haberler

IŞİD Avusturalyalı 4 Kardeşi 'Şişmansınız' Deyip Geri Gönderdi

Güncelleme:

"Tayland'a gidiyoruz" diyerek evden ayrılıp IŞİD'e katılan Lübnan asıllı Avustralyalı dört kardeş "Yürümekten acizsiniz" denilerek örgüt tarafından geri gönderildi.

Alman Focus Dergisi'nin 'news.com.au' sitesine dayanarak verdiği habere göre, yaşları 17, 23, 25 ve 28 olan Lübnan asıllı Avustralyalı dört kardeş, " Tayland'a tatile gidiyoruz" diyerek evden ayrıldı.

"CENNETTE GÖRÜŞÜRÜZ"

İddiaya göre bir süre sonra evde kendilerini bekleyen annelerine, "Biz Şam'dayız. Cennette görüşürüz" yazılı mektup gönderen kardeşler, saflarına katılmak istedikleri IŞİD'den kilolu oldukları için veto yedi. 140 kilonun üzerinde olduğu kaydedilen cihat meraklısı kardeşlerin, "İşimize yaramazsınız" denilerek geri gönderildiği belirtiliyor.

"YÜRÜMEKTEN ACİZSİNİZ"

Aileyi tanıyan Sidney İslam Birliği Derneği Başkanı Jamal Rifi'nin verdiği bilgiye göre, aşırı kilolu olan gençler, "Ancak yemeğimizi yiyorsunuz, yürümekten acizsiniz" denilerek geri gönderilmiş.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tayland Lübnan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (38)

nigdelimobilWeb@haberler.com:

PKK YI KAHRAMAN GIBI GOSTERIP ISIDI TEROR GOSTERENLER UTANSIN

32
49
yanıtYanıtla
yapma dedim:

İŞİD, dedim. . yapma dedim, Kürde bulaşma dedim. . etme dedim. . Gitti, Kobani''ye. 4000 adamı öldü, daha yeni akıllandı da, kaçmaya başladı. . ))))

35
22
yanıtYanıtla
aşkolsun:

İŞİD, YPG''yi ırak askeri veya bizim Bordo bereliler sandı ))) sandı ki, YPG''yi rehin alacak. . )))

29
16
yanıtYanıtla
nigdelimobilWeb@haberler.com:

30 YILDIR PKK BITSIN DEDIK TAM BITIREN ISID DIYE BIRILERI CIKTI BU SEFER YPG PKK YA KAPILARI ACTIK YARDIM ETTIK PESMERGEYI YARDIMA GONDERDIK BU NASIL POLITIKA PKK TELEVIZYONLARDA KAHRAMAN GIBI GOSTERILIP ISID TEK TEROR GIBI GOSTERILIYO

25
19
yanıtYanıtla
yaz geçer:

İŞİD çok güçlü ve vahşi bir örgüt. Lakin, YPG''nin önünde diz çökmemesi lazımdı. .

19
24
yanıtYanıtla
ETEKLI KURTmobilWeb@haberler.com:

Isid aslanlarinin kobanide bize giydirdikleri gullu basba fistanimi kaybettim, goren varmi Kobaniye bidaha gidecamda bu seferde abiye giydirirler diye cekiniyom

17
24
yanıtYanıtla
aha!!!:

200. 000 kişilik ordu, tank top. . . 5000 YPG ile baş edemiyorlar. . Şimdi söyleyin Allah kimlerle beraber? Tabi ki YPG ile. . .

17
20
yanıtYanıtla
asie:

türkiye israil birde dış gücler en büyük düşman İŞİD ypg ye kürtlere karşı maglup geldi kaybetti allah kürtlerin arkasında

15
19
yanıtYanıtla
abd çuvalmobilWeb@haberler.com:

Hahahaha : bizde yedik bu tırkolar çok seviyor işiti onlarıda alsanıza yanınıza işit gerçeği alayı korkak ama pydlerin keskin nişancılarına eğitim amaçlı iyi olur :D

14
15
yanıtYanıtla
Pkk bitecek sananlarmobilWeb@haberler.com:

Bu kadar basitse gidin iki mermide siz sıkın.

17
9
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title