Haberler

IŞİD, 200 Suriyeli Askeri Soyup İnfaz Etti

Güncelleme:

IŞİD yanlılarının sosyal medyada paylaştığı görüntülerde, örgüt militanları, 200 Suriyeli askeri iç çamaşırlarına kadar soyup uzun süre yürüttükten sonra infaz etti.

Terör örgütü Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) Suriye'nin Rakka kentindeki Tabka Askeri Havaalanı'nı ele geçirmesinin ardından bölgeden tüyler ürperten görüntüler geliyor.

IŞİD yanlılarının sosyal medyada paylaştığı son görüntülerde, Tabka havaalanından kaçan onlarca Suriye askerinin militanlarca rehin alınarak boş arazide yürütüldüğü görüldü. Associated Press haberinde, videodaki IŞİD militanlarının "keçi ya da koyun güden çobanlar gibi ses çıkardığı" belirtildi.

AFP'ye konuşan Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü Direktörü Rami Abdülrahman, iç çamaşırlarına kadar soyulan esir askerlerin IŞİD tarafından infaz edildiğini söyledi.

AA muhabirinin bölgedeki IŞİD'e yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre, IŞİD militanları, Tabka askeri havaalanını ele geçirdikleri esnada birliklerinden kaçarak Caravi tarım arazilerinde saklanan 200'e yakın rejim askerini öldürürken, aralarında çok sayıda subayın da bulunduğu 250 askeri de esir aldı.

Arazilerde saklanan rejim askerinin, IŞİD militanlarınca ablukaya alındığını ifade eden kaynaklar, Esad güçlerinin bölgeye askerlerini kurtarmak için operasyon düzenlediğini fakat başarılı olmadığını ileri sürdü. Kaynaklar, havaalanına yönelik saldırıda kaç rejim askerinin öldürdüğüyle ilgili ise bilgi vermedi.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Suriye Rakka Tabka Işid Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (120)

SAVAŞÇI:

IŞİD PKKYI BİTİRECEK KEKOLARIN TELAŞI BUNDAN.

89
15
yanıtYanıtla
burakkk:

abd yapınca veya esad yapınca infaz olmaz nedense ama işıd yapınca infaz dersiniz

29
55
yanıtYanıtla
MERT:

Bu mudur islamiyet. . kafa kesmek midir yani. . dinimiz karıncayı bile incitme derken . .

56
7
yanıtYanıtla
Turan:

Darısı PKK''nın başına amin. Sonrada onu destekleyenler sempati duyanların başına.

42
19
yanıtYanıtla
OKU:

İŞİD eşittir Bağımsız Suriye ordusu, Türkiye destekli bir grup, Suriye yi yıkıp geçirecek, neden PKK yı çıkaran ve en büyük destekçisidir tarihe bakın, Suriye bitti, PKK da can çekişiyor oda bitecek. Sıra kandırılan Kürt halkımıza gerçekleri göstermek, maalesef cahil insanı kandırmak kolay, burada pkk yandaşları var PKK yı islam sever diye gösteren, onlara da şunu diyorum PKK VE NAMAZ diye baksınlar internete görürler ne olduğunu inanın İŞİD den daha dinsiz, buradaki PKK kuklalarına ve uşaklarına sesleniyorum yolunuz yol değil, akıllı olun bırakın uşaklık yapmayın. Bu ülkenin her şeyinden faydalanıyorsunuz yediğin kaba yapma, elektrik faturası bile ödemiyorsunuz. Sadece boncuk boncuk konuşuyorsunuz. Kürt kardeşim bu PKK lılara kanma. . . .

24
34
yanıtYanıtla
delüüüanadolu@hotmail.com:

banzai etkisi

yanıt0
yanıt0
insanoglu:

Herkes asker olabilir fakat kahraman olamaz. Bunlarda onlardan, KAHRAMAN asla teslim olmaz son mermisine kadar savasir, Sahsen ben bu alcaklara teslim olacagima ölümü tercih ederim .

54
4
yanıtYanıtla
mustafacaracas_4343@hotmail.com:

kardeş benimde anlamadıgımbu neden öldürülceklerini bile bile teslim oluyorlar. anladımkı türklerin bunlardan farkı bu teslim olmak yok

yanıt0
yanıt0
MERT:

BUNLAR CİHAD EHLİ Mİ TERÖR EHLİ Mİ. . . PEYGAMBERİMİZ DÜŞMANA BİLE MERHAMET ETMİŞTİR. . . ALLAH İSLAMA ZARAR VERENLERİN BELASINI VERSİN. KAFA KESİCİLERİN. .

47
8
yanıtYanıtla
ali ayaz:

öldürülenler şiadır onları araştır müslüman değil müşriktirler senin acıdığın o insanlar sünnileri katletmiş tecavüz etmiş pisliktirler okumadan araştırma yapmadan yorumlar yapıyonuz edilen begdua göğe yükselir gök kapıları kapanır ve geri döner eden haksızsa onu muhakkak bulur

yanıt0
yanıt0
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title