Haberler

İshak Gazel'e Ankara Hukukçular Derneği'den Anlamlı Hediye

Ankara Hukukçular Derneği Başkanı Fatih Maden, AK Parti Kütahya milletvekili adayı İshak Gazel’i ziyaret ederek, anlamlı bir hediye takdim etti.

Ankara Hukukçular Derneği Başkanı Fatih Maden, AK Parti Kütahya milletvekili adayı İshak Gazel'i ziyaret ederek, anlamlı bir hediye takdim etti.

Orijinali Topkapı Sarayı'nda olan ve dönemin ünlü hattatlarından Hacı Mustafa Halim tarafından 1956 yılında yazılmış bu eserin günümüzdeki anlamından bahseden Maden, "Elif gibi dik durmak, ülkemizin kadim topraklarında tarihi geçmişten bugüne gelen kardeşliği bozmak isteyenlere karşı tek bayrak tek millet ve tek devlet için karşı duruştur.

28 Şubat'a karşı, 27 Nisan'a karşı, 12 Eylül'e karşı ve daha birçok darbe ve vesayetlere karşı dik duruştur.

Firavunlara karşı, R4BİA duruşunu hayat felsefesi olarak yaşayan Muhammet Mursi'dir" diye konuştu.

Fatih Maden, üniversite yıllarında birçok sivil toplum kuruluşunda birlikte çalışma yaptıkları arkadaşı İshak Gazel'in parlamentoda üstleneceği görevde insanımıza ve memleketimize aynı duygularla hizmet edeceğine inandığını ifade etti.

AK Parti milletvekili adayı ve aynı zamanda hukukçu kimliğiyle de ön plana çıkan İshak Gazel, Hukukçular Derneği Ankara Şubesi'nin yapmış olduğu ziyaretten ve tasavvufi anlamı büyük olan hediyeden duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, "İnsanlık onurunun temel ahlaki referans olacağı, özgürlük eşitlik ve adalet üzerine inşa edilecek yeni anayasanın yapılacağı kutlu bir arifedeyiz. Yeni Türkiye yolunda, AK Parti iktidarının 13 yılda ulaştığı hedeflere yeni hedefler koyarak yeni bir atılım dönemiyle taçlandırmak için heyecanla kollarımızı sıvadık. Her defasında aynı şevkle işe koyulmaya devam edeceğimiz çalışmalarımızda vav gibi mütevazı olacağız" dedi.

Hukukçular Derneği Ankara Şube Başkanı Avukat Fatih Maden, program çerçevesinde ziyaret ettiği AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, milletvekili adayları Mustafa Şükrü Nazlı ve Ahmet Tan ile de sohbet edip çalışmalarında başarılar diledi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Gazel Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title