Haberler

İşçi Partisi'ne 50 Bin Yeni Üye Katıldı

Dha DIŞ HABER – İngiltere'de İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn'in yeni genel başkanlığa seçilmesinden sonra 50 bin kişinin daha partiye katıldığı açıklandı.

Dha DIŞ HABER –

İngiltere'de İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn'in yeni genel başkanlığa seçilmesinden sonra 50 bin kişinin daha partiye katıldığı açıklandı.

Independent gazetesindeki habere göre, Corbyn'in 12 Eylül'de genel başkanlığa seçilmesinin ardından bu yana partiye 50 binin üzerinde yeni üye katıldı.

Corbyn'in genel başkan seçilmesinden sonra sadece 24 saat içinde 15 binden fazla kişinin partiye üye olduğu ve üye sayısının her geçen gün arttığı ayrıca son sayının 360 bin dolayında olduğu açıklandı

100 binden fazla kişinin de Jeremy Corbyn'i başkan seçmek için 3 Sterlin kayıt ücretini ödeyerek partiye üye olduğu belirtiliyor.

Sosyalist Jeremy Corbyn, 12 Eylül'deki parti genel kongresinde İşçi Partisi'nin yeni genel başkanı seçilmişti. 66 yaşındaki milletvekili hala İngiltere'de siyaset gündeminin birinci sırasında olmayı sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İşçi Partisi Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title