Haberler

İşçi Partisi Adını Değiştiriyor

Güncelleme:

Doğu Perinçek'in Genel Başkanı olduğu İşçi Partisi, ismini değiştirip "Vatan Partisi" yapacak.

İşçi Partisi (İP) ismini değiştirip Vatan Partisi yapacak. İşçi Partisi'nin yönetimine ise, CHP eski Milletveki Birgül Ayman Güler ve Süheyl Batum'un getirileceği iddia ediliyor.

"VATAN PARTİSİ" OLARAK DEĞİŞİYOR


www.gercekgundem.com 'un haberine göre; İşçi Partisi'nde büyük değişimler yaşanacak. İsmini "Vatan Partisi" olarak değiştirecek olan Parti'nin olağanüstü kurultayı 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Parti'nin genel başkanlığı yardımcılığına CHP eski Milletveki Birgül Ayman Güler ve Süheyl Batum'un getirileceği gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bedii Süheyl Batum Birgül Ayman Güler İşçi Partisi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500

Yorumlar (81)

kemelin-torunlarI,bunlar:

Allaha, rasülüne, kitabina iman edip, dosdogru bi müslüman olmadikca, , hicbir yere varamazsiniz, , yaptiginiz seylerin hic bir kiymeti harbiyesi yoktur. .

7
94
yanıtYanıtla
Enes Manaslı:

HIRSIZA oy vermek hangi ALLAH kitabında var. . .

yanıt9
yanıt3
vatandaş:

kafayı değiştirmedikden sonra eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek gine eşşektir.

16
70
yanıtYanıtla
Metin Hakkaz:

şakamı bu ya. . . çok güldüm. . .

3
37
yanıtYanıtla
isci partisi:

Perincek AIHM de Turkiye yi savundu. . ermeni yalanini bitiriyor. Gladyo''nun hedef aldigi kisi oldu yillarca. . Ergenekon kumpasinda bir TSK ve ISCI PARTISI mahkum edildi orgutsel olarak. 15 yil hapis yatti. PKK ya en çok sehit veren partidir isci partisi. . bilmiyorsunuz sadece. . Arastirin. Kitap okuyun. . . Okusaniz az. . Perincek in gercek vatansever oldugunu anlardiniz! Anlayamazsiniz cunku Erdogani basimiza getiren yinz sizsiniz. . Irkçilik yapan yine sizsiniz (MHP) , CHP yi cemaat ile isbirligine getiren yine sizsiniz. . . ISCI PARTISINE destek olmaniz için adam olmaniz lazim daha. . . bu da Ataturk un geri gelmesi kadar zor. . . Ciddi soyluyorum. . . Perincek in kitaplarini bir okuyun. . sonra gelip konusun. . . iki goruntuye kanip aldanmak kolay. . .

6
18
yanıtYanıtla
perforje:

Adam gidip soykırım konusunda Türkiyeyi savunuyor sizde laguluga yapıyorsunuz uyurgezerler. .

10
14
yanıtYanıtla
zazax21:

ismini değilde beyinlerini değiştirmelerini tavsiye ederim

18
4
yanıtYanıtla
ağrı merkezMobil-ANDROID:

ülkedeki işçi partisi faşist ne kadar enterasan

13
8
yanıtYanıtla
siverekli:

işçi partisiymiş resmen faşizm partisi

11
9
yanıtYanıtla
kral:

eskide bir nomara apo nun arkadaşıyıdı bu adam şimdi de yurtsever kesildi başımıza hata çiçek bile uzatmıştı

13
6
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title