Haberler

İşçi Ailelerinden Maden Mühendisine Linç Girişimi

Güncelleme:

Emenek'te yaşanan faciada madende kalan 18 işçinin yakınları maden mühendisinin üzerine yürüyerek tepki gösterdi. Gerginlik sırasında 3 kişi fenalaştı.

Maden ocağı önünde bekleyen işçi yakınları, alanda gördükleri ocağın mühendisi Sezgin Berberoğlu'na işçilere ocak dışında yemek yemelerine izin vermediği iddiasıyla saldırmak istedi. Mühendis Berberoğlu koşarak kaçarken, polis ve jandarma da işçi yakınlarını engelledi.

İŞÇİ YAKINLARI ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Güzelyurt beldesindeki maden ocağında su baskını nedeniyle mahsur kalan 18 işçinin kurtarılma çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların 4. gününde maden mühendisi Sezgin Berberoğlu maden girişinde incelemelerde bulundu. Bu sırada çalışmaları izleyen işçi yakınları, Berberoğlu'na tepki gösterdi.

3 KİŞİ FENALIK GEÇİRDİ

Yaşanan kısa süreli gerginliğin ardından aile yakınlarından 3 kişi fenalık geçirdi. Bunun üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri fenalaşan vatandaşlara müdahale ederek, tedavi altına aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

cip:

sonuna kadar haklilar keske muhendisi bir guzel haletselerdi

21
7
yanıtYanıtla
44:

ben artik Burda sadece devleti sorumlu tutmuyom yani sadece iktidari ve RTE yi degil , bunlara oy veren halkimizinin da Allah belasini versin, yeter artikkkk yaaaaaa, adamlarrrr sadeceee hangiii akrabasini , tanidigini devletin neresine yerlestirmekle, mesgullar yani ceplerinii doldurmakla, hirsizlik yapmakla, denetim diye bir sey kalmamistir bu ülkede, hani biz türküz bize bir sey olmaz, atin ölümü arpadan olsun mantigiyla gidildi ve halen de gidiliyor, oysa ölenler canlardir, babalardir, evlatlardirrr, dedimya bunlardan olan devlete de, iktidara da, bunlari destekliyen halka da, lanetlerrrr olsunnnnnnn

9
17
yanıtYanıtla
herhangi biri:

mühendisler günah keçisi değil işveren kimse ona kesilmeli cezası mühendis talimatları uygulamak zorunda yoksa işveren onu da kapıya koyar.

11
14
yanıtYanıtla
hüseyin:

hapiste çürü mühendis

5
13
yanıtYanıtla
ayşe:

bunun ne rte nede devletle alakası var bu sistem böyle chp geçse farklı mı olacak chp buyukşehir belediyesine iş için gittiğimizde oradaki kadın kapıdan kovdu sanki babasının ticarethanesi herkes kendi kesesini doldurmaya bakıo olan yine garibana oluyor biz koyun oldukça da güdenimiz eşek oldukça da üzerimize semer vuranımız eksik olmaz ne yazıkki sadece isimleri değişir !. . .

9
8
yanıtYanıtla
Sosyal Demokrat:

Hani bu Hükümet sessizlerin sesi, kimsesizlerin vekili, gariplerin ve mağdurların yanında olacak ti? Maden Sirketinin sahibi yine AKP Taseroncusu cikti.

9
8
yanıtYanıtla
Acı günde acı gerçek:

Ensesi kalınlardan Yusuf Kerkel den tırstınız mı ki; gariban mühendise saldırıyorsunuz?

13
3
yanıtYanıtla
karşıyakalı:

bu mühendiste emir kulu böyle madenlerde çalışan mühendisler maaşlarını patronlardan aldığı sürece onlarda patronların izin verdiği kadar çalışma yapabiliyorlar eğer onlar maaşlarını devletten alsalar bu gibi madenleri kapatmak daha kolay olacak yada patronlar iş güvenliğini boş veremeyecekler

14
1
yanıtYanıtla
merve:

çok cahilce bir yorum. desteklemeyebilirsin ama üslübun hoş değil. chp, mhp her neyse gelse durum farklı mı olacaktı. farklı bir çözüm gerekiyor. bilmiyorum ne ama rte ile kemal kılıçdaroğlu ile bahçeli ile olmayacak böyle.

14
1
yanıtYanıtla
TÜRKKK:

az bile yapmışlar

4
9
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title