Haberler

İscehisar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Kadir Arık ve Yönetimi, İscehisar ilçesinde, Kaymakam Ali Altınkaynak'ı, Belediye Başkanı Mustafa Çibik'i ve Vergi Dairesi Müdürü Şener Hangün'ü ziyaret etti.

Arık ve SMMMO Yönetimi, ilk olarak Kaymakam Altınkaynak'ı ziyaret etti.

Kaymakam Altınkaynak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gerek işverenlerin ilçemize kazandırdıkları gerekse devletimizin desteği, devletimize gidecek vergilerin düzenli tutulması ve beyan edilmesi konusunda sizlere önemli görevler düşmekte olup bu görevi en iyi şekilde yerine getiren bireyler olmanız önemli bir konu olup ziyaretinize teşekkür ederim." dedi.

Arık ve beraberindekiler daha sonra İscehisar Belediyesini ve İscehisar Vergi Dairesi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyaretlere Afyonkarahisar SMMMO Başkanı Kadir Arık, SMMMO Disiplin Kurulu Başkanı Rasime Fedakar, Haksız Rekabet Mücadele Kurulu Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Murat Dikmen ve AK Parti Afyonkarahisar İlçe Koordinatörü Hüseyin Uluçay da katıldı.

- İscehisar'da hac yolcuları uğurlandı

İscehisar ilçesinde, 2016 yılı hac vazifesini yapmak için Diyanet İşleri Başkanlığının öncülüğünde hacca gidecek vatandaşlar uğurlandı.

İscehisar Müftülüğünden yapılan açıklamada, toplam 30 hacı adayının dualarla kutsal topraklara uğurlandığı belirtildi.

Hacıları uğurlamaya Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İlçe Müftü Vekili Sezai Ceyhan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Dikmen ve hacı adaylarının yakınlarının katıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Altınkaynak Mustafa Çibik AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title