Haberler

İşadamları Eşbaşkanları Kutladı

Güncelleme:

Bölgede faaliyet yürüten Sivil Toplum Örgütleri, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'ya tebrik ziyaretinde bulundular.

Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜNSİAD) ile Doğu ve Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DOGÜNSİFED) yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlarını ziyaret etti.

Yerel yönetimlerde yeni çalışma dönemine başlayan Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı tebrik ziyaretleri kapsamında GÜNSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Odabaşı ve yönetim kurulu üyeleri ile DOGÜNSİFED Başkanı Şah İsmail Bedirhanoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Klasik belediyecilik devrinin bittiğini söyleyen Anlı, demokratik modern ve katılımcı belediyeciliği sürdüreceklerini belirterek, kentin istihdam meselesinin belediyenin öncelikleri arasında olacağını söyledi. "Nasıl ki birilerinin bizim adımıza karar vermesinden rahatsızlık duyuyorsak, bizlerde halk adına kendi başımıza karar vermeyeceğiz" diyen Anlı, Diyarbakır'ı temsil eden büyük bir partner olarak gördükleri kent dinamikleriyle birlikte hareket edeceklerini belirterek, hep birlikte kenti kalkındıracaklarını söyledi.

Kışanak da dinamik, eleştiren ama aynı zamanda sorumluluk alan bir toplum istediklerini söyleyerek, "Elele verip bu halkı v e bu kenti hep birlikte ileriye taşıyacağız" diye konuştu. Konuklar da Diyarbakır'ın geleceği ellerini taşın altına koyacaklarını, üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getireceklerini belirterek, eşbaşkanları tebrik etti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Şah İsmail Fırat Anlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title