Haberler

İşadamları Basın Mensuplarının Minibüsüne Binerse

Pakistan Başbakanı Navaz Şerif’in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın onuruna verdiği akşam yemeğine katılan ve geceden erken ayrılan bazı iş adamları, konakladıkları otele gitmek için basın mensuplarının daveti üzerine basın minibüsüne bindi.

Pakistan Başbakanı Navaz Şerif'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın onuruna verdiği akşam yemeğine katılan ve geceden erken ayrılan bazı iş adamları, konakladıkları otele gitmek için basın mensuplarının daveti üzerine basın minibüsüne bindi.

Yolculuk sırasında iş adamlarının sohbeti eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu. Basın mensuplarıyla şakalaşan iş adamları, kendi aralarında yaptıkları şakalarla da minibüs içerisinde gülüşmelere yol açtı. Daha sonra kalacakları otele varan işadamları, otelin lobisinde fotoğraf çektirmek istedi. Ancak Türk işadamı Ethem Sancak'ın kamerayı ters tutarak çekim yapmaya çalışması fotoğraf çekilenleri güldürdü. - LAHOR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Recep Tayyip Erdoğan Navaz Şerif Pakistan Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title