Haberler

İşadamı Yaşar'dan Hastaneye Bayram Ziyareti

OSES Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Osman Yaşar Sincik İlçe Hastanesi’ne Bayram ziyaretinde bulundu.

OSES Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Osman Yaşar Sincik İlçe Hastanesi'ne Bayram ziyaretinde bulundu.

Türkiye'nin önde gelen çiğköfte firmalarında OSES Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Sultangazi Belediye Meclis Üyesi olan İşadamı Osman Yaşar, beraberinde İstanbul Etsiz Çiğköfteciler Derneği (ÇİĞDER) yönetim kurulu üyeleri Hasan Yaşar ve Derviş Yaşar ile birlikte Sincik ilçe hastanesi çalışanlarına ve yatan hastalara bayram ziyaretinde bulunarak çikolata hediye etti.

Ziyaret esnasında Hastane Başhekimi Dr. Ramazan Sarıgül, Sağlık Grup Başkanı Dr. Veysel Yılmaz Hastane Müdürü Yusuf Demir ve Hastane çalışanları ile bir süre sohbet etti. Osman Yaşar, eskide sağlık alanında Türkiye'nin çok geride olduğunu belirterek, "Son 15 yıl içerisinde sağlık alanında adeta bir devrim yapıldı. Eskide bırakın ilçede Ambulans olması sadece 1-2 tane yolcu minibüsü vardı. Köyde bir hasta olduğunda minibüsçü çağırılır, yol parası ve hastane masrafını karşılamak için komşulardan altın borç edilirdi. Hastaneye Kahta'ya gidilir, doktor kuyruğunda saatlerce beklenirdi. AK Parti hükümetleri döneminde sağlıkta ciddi reformlar yapıldı. Gördüğünüz gibi modern hastaneler yapıldı, kapsında Ambulanslar hazır bekliyor, acil servislerde doktorlarımız 24 saat nöbet bekliyor. Sizler çok kutsal bir görev yapıyorsunuz, Allah sizlere zeval vermesin" dedi.

Sincik İlçe Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ramazan Sarıgül ise, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Eski dönemde Türkiye ile Avrupa arasında ciddi bir fark vardı. Almanya'da uzun yıllar yaşayan biri olarak Türkiye'ye geldiğimizde özellikle sağlık sektöründe ciddi manada fark vardı. Ancak son yıllarda sadece sağlık sektörü değil, neredeyse tüm sektörlerde Avrupa'yı yakaladık, hatta bazı sektörlerde geride bile bıraktık diyebilirim. Yapımı bitim aşamasında olan yeni hastanemizin faaliyete girmesi ile hastanemize Genel Cerrahi, Dahiliye, Çocuk Doktoru ve Aile hekimi uzmanı atanması yapılacaktır. Böylelikle ilçemize daha iyi sağlık hizmeti verme imkanına kavuşacağız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Yaşar İstanbul Türkiye Sincik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title