Haberler

İşadamı Erdoğan, Vatandaşın Sorunlarını Yerinde Dinliyor

Son dönemlerde Malatya’da yaptığı yatırımlar ve yardımlarla taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan Hayırsever İşadamı Reşat Erdoğan, mahalle mahalle dolaşarak muhtarlarla biraraya geliyor, halkın sorunlarını dinliyor.

Son dönemlerde Malatya'da yaptığı yatırımlar ve yardımlarla taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan Hayırsever İşadamı Reşat Erdoğan, mahalle mahalle dolaşarak muhtarlarla biraraya geliyor, halkın sorunlarını dinliyor.

Malatyalı hayırsever İşadamı Reşat Erdoğan, mahalle mahalle dolaşarak halkın dertlerini ve sorunlarını dinleyerek elinden geldiğince çare üretmeye devam ediyor.

Kendisine iletilen hiç bir talebi geri çevirmeden gücü oranında yardım eden Hayırsever İşadamı Reşat Erdoğan, Battalgazi ve Şifa Mahallesinde Muhtarlarla biraraya gelerek Malatya'nın sorunları, 7 Haziran seçimleri, ilin seçim atmosferi ve geçmişten geleceğe kadar bir çok konuda sohbet etti.

Şifa Mahallesi Muhtarı Osman Korkmaz ile Battalgazi Mahallesi Muhtar Heyeti, oldukça samimi ve güleryüzlü bir şekilde kendileriyle iletişime geçen, yardım taleplerini elinden geldiğince yerine getirmeye çalışan, sorun ve problemlere duyarsız kalmayan Hayırsever İşadamı Reşat Erdoğan'a teşekkür ettiler.

Şahsına gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Hayırsever İşadamı Reşat Erdoğan, muhtarlarla geçmişten günümüze derin bir sohbet gerçekleştirdi.

Reşat Erdoğan'ın muhtarlarla yaptığı görüşmede keyifle olduğu gözlenirken, mahalle mahalle gezerek halkın sıkıntılarını dinlemeye devam edeceğini söyledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Battalgazi Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title