Haberler

İşadamı Arıkan, Toprağa Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cenazeden görüntüler Cenaze namazı detayı İşadamı Arıkan, toprağa verildi Cenaze namazına CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı Yurtiçi Kargo ve MEF Okullarının bağlı olduğu Arıkanlı Holdingin kurucusu İbrahim Arıkan, Zincirlukuyu Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığında toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cenazeden görüntüler

Cenaze namazı detayı İşadamı Arıkan, toprağa verildi

Cenaze namazına CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı

Yurtiçi Kargo ve MEF Okullarının bağlı olduğu Arıkanlı Holdingin kurucusu İbrahim Arıkan, Zincirlukuyu Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığında toprağa verildi.

İbrahim Arıkan için Zincirlikuyu Camisinde ikindi vakti kılınan cenaze namazına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Dursun Çiçek ve Barış Yarkadaş'ın yanı sıra iş ve eğitim dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Cenaze namazı öncesi taziyeleri Arıkan'ın eşi Zehra Arıkan, çocukları Ümit, Ebru ve Eda Arıkan kabul etti.

Arıkan'ın cenaze namazını, arkadaşı Hüseyin Karadağ kıldırdı. Karadağ, çocukluklarında 4-5 yıl boyunca 1,5 saat yürüyerek okula gittiklerini anlatırken, Arıkan'ın kurduğu müesseselerle son 50 yıla damgası vurduğunu, hizmetiyle eğitim camiasının duayeni olduğunu belirtti.

Namazın ardından Arıkan'ın cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu İbrahim Arıkan Yurtiçi Kargo Zincirlikuyu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title