Haberler

İşadamı Ağaoğlu, Elazığ'da Çimento Fabrikasını İnceledi

İşadamı Ali Ağaoğlu, Elazığ İşkadınları Derneği (ELİKAD) Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık'ın, Baskil İlçesi'nde mart ayında üretime başlayacak ve 475 kişinin istihdam edileceği, günlük 5 bin ton kapasiteli çimento fabrikasında incelemelerde bulundu.

Baskil İlçesi Pınarlar Mevki'inde yapımı devam eden çevre dostu çimento fabrikasını işadamı Atalay Şahinoğlu ile birlikte ziyaret eden işadamı Ali Ağaoğlu, fabrika sahibi işkadını Prof. Dr. Yasemin Açık'ı tebrik etti. ELİKAD Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, ziyaretlerinden dolayı Ağaoğlu ve yanındaki işadamlarına teşekkür etti. Prof. Dr. Açık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çevre dostu olan fabrikamızı ziyaret eden ülkemizin başarılı iş adamlarından Ali Ağaoğlu ve ekibini burada ağırlamaktan mutlu oldum. Değerli bir işadamının bizlere güç vermesi önemlidir. Ülkemizde kardeşlik ve barış ortamının oluşmasıyla birlikte, yatırımların da artmasını umut ediyorum. Çözüm sürecini konuştuğumuz dönemde vatanına sahip çıkma; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendirilmesinde iş dünyasının yatırım yapması çok önemlidir" dedi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu da ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede, dağın tepesinde fabrikayı gördüğünde şoke olduğunu söyledi. Ağaoğlu, "İş dünyasında böylesi güzel bir yatırımı yapan, başarılı bir iş hanımın olması son derece önemlidir. İstihdama olan katkınızdan dolayı da saygıyla önünüzde eğiliyorum. Bu yatırımı dağ başında gerçekleştiren koca yürekli Yasemin Hanım'a teşekkür ediyorum. Örnek alınması gerekir, bu başarılarından dolayı kutluyorum" diye konuştu.

İstanbul Ticaret Odası Meclisi eski başkanı işadamı Atalay Şahinoğlu ise, Elazığ'a gelmekten ve bu fabrikayı görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Burada gördüklerimden çok etkilendim. Zor şartlar olmasına rağmen, ekipler çalışıyor. Türk insanının kutlanması, ülkenin enerjisini bu tür eserlere harcaması gerekiyor. Ben 75 yaşındayım, uzun yıllardır iş dünyasının içerisindeyim, ilk defa böylesine başarılı, her elinde bir hüner olan bir hanımı gördüm. Bu yatırımdan dolayı Yasemin Hanım'ı tebrik ediyorum" dedi.

Bilim Makine Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Bilim de işkadını Prof. Dr. Yasemin Açık'a yaptığı yatırımdan dolayı teşekkür etti. - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Ağaoğlu Baskil Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title