Haberler

İsabeyli Şırlanspor Finalde Kaybetti

Güncelleme:

Aydın'da düzenlenen Türkiye Basketbol Federasyonu Kulüpler Arası Yıldız Kızlar Ege Bölge Şampiyonası'na katılan İsabeyli Şırlanspor, finalde Denizli Büyükşehir Belediyesine yenildi.

12-15 Mart 2014 tarihleri arasında 8 takımın katılımıyla Aydın'da düzenlenen Türkiye Basketbol Federasyonu Kulüpler Arası Yıldız Kızlar Ege Bölge Şampiyonası, Atatürk Spor Salonu'nda İsabeyli Şırlan Spor ile Denizli Büyükşehir Belediyesi takımları arasında oynanan oynanan final müsabakası ile birlikte sona erdi.

Çok zorlu geçen final mücadelesinde şampiyonaya ev sahipliği yapan İsabeyli Şırlanspor özellikle ilk yarıda çok iyi bir performans ortaya koyarak ikinci yarıya önde başladı. 3. Çeyrekte sayı farkını kapatan Denizli Büyükşehir Belediye Spor, son periyotta elde ettiği hızlı hücumlarla ve alınan çok sayıdaki ribauntlarla maçı kazanan taraf oldu. Maçın son düdüğü ile birlikte gülen taraf Denizli Büyükşehir Belediye Spor olurken, İsabeyli Şırlan Spor'da ise hüzün hakim oldu.

ŞAMPİYONLUK ÜMİDİ GENÇ KIZLARA KALDI

Geçen sene de aynı kategoride Aydın İl Birincisi olan ve grup şampiyonasında finalde kaybeden İsabeyli Şırlan Spor iki yıldır finalde kaybeden taraf olurken, Aydın'da devam eden Genç Kızlar kategorisinde de iddialı. Şırlan Spor yıldız kızlar kategorisinde elde edemediği şampiyonluğu şimdi genç kızlar kategorisinde elde etmeye çalışacak.

"BU BAŞARI ASLA KÜÇÜMSENEMEZ"

Karşılaşma sonrasında bir açıklama yapan takım antrenörü Taner Karataş kaybedilen şampiyonluk ile ilgili olarak şunları söyledi: "Bugün, finalde kaybettiğimiz şampiyonluğa üzülüyoruz. Ancak 4 bin nüfuslu bir beldede kurulan bir takım ve mevcut sınırlı imkanlar ile elde ettiğimiz bu başarı asla küçümsenemez. Biz bir belde takımıyız, ancak rakibimiz büyük şehir belediye takımı. Bu açıdan bakıldığı zaman mevcut dezavantajlarımız daha net görülebilecektir. İki yıldır finalde kaybediyoruz. Genç kızlar kategorisindeki ümidimiz ise hala devam ediyor. Sonuç her ne olursa olsun, İsabeyli Şırlan Spor Aydın'ı en iyi şekilde temsil etmiştir. Şu da var: Oynadığımız her maç gelecek adına bizim için bir deneyim yatırımı oluyor. Dolayısıyla gelecek yıllarda çok daha başarılı bir Şırlan Spor olacağını ümit ediyoruz. Kızlarımızın basketbol sevgisi ve üstün gayretleriyle bu çok da zor değil. Ben her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çünkü onlar gerçekten de Aydın için çok güzel işler yapıyorlar. Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Takıma olan destekleri sebebiyle değerli belediye başkanımız Bekir Kuvvet Erim'e, çok değerli hocam Orhan Atalay'a, bize inanana ve bizi destekleyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum"

BİRLİKTE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Şampiyona sonrası düzenlenen ödül töreninde takımlara kupaları ve başarı belgeleri Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın ve Türkiye Basketbol Federasyonu şampiyona temsilcisi Emre Başa birlikte verirlerken iki takım sporcularının ve teknik ekibinin birlikte fotoğraf çektirmeleri tribünlerden alkış aldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsabeyli Denizli Aydın Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title