Haberler

İsabeyli Mesire Alanı Hizmete Girdi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli Belediyesi tarafından bakıma alınarak yeniden düzenlenen Nazilli'nin İsabeyli Mahallesi Çamlık Mevkiinde bulunan piknik alanında incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile Belediye Başkan Yardımcısı Ender Vardar İsabeyli Mahallesinde bulunan piknik alanları ile Çamlık Mevki Mesire alanının yeniden düzenlenerek bakıma alınmasının ardından yerinde incelemeler yaparak piknik alanında çam fidesi dikti.

Geçtiğimiz aylarda Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince İsabeyli Mahallesi Çamlık Mevkiinde bulunan piknik alanında yapılan bakım, onarım ve yeniden düzenleme çalışmaları kapsamında mevcut kullanılmaz durumda bulunan oturma grupları yenilendi. Yine kullanılmaz durumda bulunan piknik alanındaki tuvalet ve çeşmeler bakıma alınarak vatandaşın kullanımına sunuldu. Yapılan çalışmaları hafta sonu yerinde giderek inceleyen Başkan Haluk Alıcık mesire alanındaki piknikçiler ile top oynadı, sohbet etti, çam fidanı dikti ve güzel anlar geçirdi. Nazillide yaşayan vatandaşların özellikle hafta sonlarında şehrin stresinden uzaklaşarak aileleri ile doğada hoşça vakit geçirebilecekleri yeşil alanları yeniden düzenlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Doğal mekanlara sahip en güzel ilçelerden birine sahibiz. Bölgede ve Türkiye'de Allah'ın bahşettiği en güzel nimetlere sahip olan Nazilli ve çevresinde vatandaşlarımızın doğayla iç içe olabileceği ailesi ile vakit geçirebileceği pek çok yerimiz var. Bunlardan birisi de İsabeyli mahallemiz. Bu mahallemizin Çamlık mevkiinde yer alan doğal mesire alanlarında vatandaşlarımızın hafta sonlarını değerlendirebilecekleri şekilde düzenlemeler yaptık. Vatandaşlarımız bu mekanlarda temiz hava ile buluşurken doğal olan ortamlarda da dinlenmiş oluyorlar" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık İsabeyli Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title