Haberler

İş Yeri Kurşunlayıp Bir Kişiyi Yaralayan Genç Yakalandı

Samsun’da aynı yerde yan yana bulunan 3 iş yerine silahlı saldırı olayıyla 1 kişinin yaralanması olayıyla ilgili aranan şahıs polisin takibi sonucu yakalandı.

Samsun'da aynı yerde yan yana bulunan 3 iş yerine silahlı saldırı olayıyla 1 kişinin yaralanması olayıyla ilgili aranan şahıs polisin takibi sonucu yakalandı.

Olay, İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir otomobilden tabancayla açılan ateş sonucu yan yana bulunan bir otobüs yazıhanesi, bir şarküteri ve bir restoranın camlarına kurşun isabet etti. Silahlı saldırgan kaçarken, iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi. Bir süre sonra aynı yerde bu kez İ.K.Ş.(23), sol dizinin üstünden tabancayla yaralandı. Bu olayı gerçekleştiren şahıs yine kaçtı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, her iki olayla ilgili 22 yaşındaki O.P.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Soruşturma devam ediyor. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İlkadım samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title