Haberler

İş Vaadiyle Dolandırıcılık Yaparken Yakalandı

Güncelleme:

İzmir ve çevre illerde, kendisini siyasetçi, bürokrat olarak tanıtıp iş arayan vatandaşlara iş vaadinde bulunup dolandıran Z.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir ve çevre illerde, kendisini siyasetçi, bürokrat olarak tanıtıp iş arayan vatandaşlara iş vaadinde bulunup paralarını dolandıran Z.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir ve çevre illerden çok sayıda vatandaşın şikayeti üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kendisini bürokrat ve siyasetçi olarak tanıtan Z.T. isimli şahsı takibe aldı. Z.T isimli şahsın incelenen banka hesaplarında 20 hesaptan farklı tarihlerde toplam 12 bin TL para gönderildiği tespit edildi. Polis ekiplerinin takip ettiği Z.T Seferihisar ilçesinde bir PTT şubesinden para çekmek isterken gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Z.T'nin aynı suçlardan daha önce de kaydı olduğu ortaya çıktı. Yapılan işlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan Z.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title