Haberler

İş Vaadiyle Dolandırıcılık İddiası

Adana’da, Büyükşehir Belediyesi’nde iş vaadiyle bir şahıstan 17 bin 500 lira para aldığı ileri sürülen Çukurova Üniversitesi’nde görevli memur, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adana'da, Büyükşehir Belediyesi'nde iş vaadiyle bir şahıstan 17 bin 500 lira para aldığı ileri sürülen Çukurova Üniversitesi'nde görevli memur, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, T.T. (40) isimli şahıs, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne gelerek Çukurova Üniversitesi'nde memur olan M.Y. (43) isimli şahsın kendisini iş vaadiyle dolandırdığını ileri sürdü. T.T., M.Y.'nin kendisini Adana Büyükşehir Belediyesi'nde işe girdireceğini söyleyerek 17 bin 500 lira para aldığını, bu paranın bir kısmını da bankadan kredi çekerek verdiğini söyledi.

Bu başvuru üzerine harekete geçen polis, zanlı M.Y.'yi yakaladı. Zanlı, ifadesinde kendisine iftira atıldığını ileri sürdü. Zanlının daha önce de benzer bir konu nedeniyle polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen M.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Çukurova Üniversitesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title