Haberler

İş'te Koro ile Sendromsuz Pazartesi Zirvesi 6 Nisan'da Suada'da

İŞ'te KORO tarafından bu yıl 1.si düzenlenecek olan Türkiye'nin ilk ve tek şirket çalışan eğlence zirvesi konsepti olan Sendromsuz Pazartesi Zirvesi, 6 Nisan 2015 Pazartesi günü Suada Club'da gerçekleştirilecek.

İŞ'te KORO tarafından bu yıl 1.si düzenlenecek olan Türkiye'nin ilk ve tek şirket çalışan eğlence zirvesi konsepti olan Sendromsuz Pazartesi Zirvesi, 6 Nisan 2015 Pazartesi günü Suada Club'da gerçekleştirilecek. Zirvenin söyleşi oturumu sonrasında Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden oluşan karma koronun popüler müzik konserine, Sanatçı Gökhan Tepe'nin düetiyle eğlence doruğa çıkacak. Ayrıca Aşkım Kapışmak ile 'İlişkiler Komedisi' Stand up gösterisi ise izleyenleri çok güldürecek. Türkiye'nin ilk ve tek çalışan eğlence zirvesi özelliğini taşıyan 'Sendromsuz Pazartesi Zirvesi' zirve konseptinde Şirketlerde Eğlence/Aktivite Kültürü ve Mutluluk Kavramı üzerine söyleşi, Aşkım Kapışmak ile 'İlişkiler Komedisi' Stand up Gösterisi, Şirketler Korosu Konseri, canlı orkestra ile Canlı Karaoke, DJ David Şaboy ile canlı performans ve İŞ'te KORO'nun birbirinden güzel sürprizleri yer alarak iş dünyasını büyüleyecek.

Zirvenin sunuculuğunu Hakan Ka yaparken, İŞ'te KORO tarafından Eczacıbaşı Profesyonel, IKEA, Şişecam, Markafoni, Vestel şirketlerinden oluşturulan popüler müzik korosuna, Gökhan Tepe düeti ile eşlik edecek.

Sendromsuz Pazartesi Zirvesi'ne Türkiye'nin önde gelen 500 şirketinden insan kaynakları, kurumsal iletişim yöneticileri ve pazarlama yöneticileri davetli olacak.

Program

06 Nisan 2015 Pazartesi Suada Club,(GS ADASI)

17: 00- 17: 30 Açılış- Kayıt

17: 30- 18: 45 Söyleşi Oturumu

18: 45- 19: 00 Coffee Break- Networking

19: 00- 19: 45 Aşkım Kapışmak ile 'İlişkiler Komedisi' Stand up Gösterisi

19: 45- 20: 30 Kokteyl- Networking

20: 30- 21: 45 Şirketler Korosu Konseri feat.Gökhan Tepe

21: 45- 23: 00 Canlı Orkestra ile Canlı Karaoke

23: 00- 23: 45 DJ David Şaboy Canlı Performans

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Aşkım Kapışmak Gökhan Tepe Türkiye Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title