Haberler

İş Makinası Gölete Düştü

İstanbul'da yapımı devam eden Eyüp Akpınar Köyü'ndeki 3. havalimanı inşaatı şantiyesinde çalışan iş makinesi, şantiye içerisindeki gölete düştü.

İstanbul'da yapımı devam eden Eyüp Akpınar Köyü'ndeki 3. havalimanı inşaatı şantiyesinde çalışan iş makinesi, şantiye içerisindeki gölete düştü. Kaza sonrası operatör iş makinesi, birlikte sulara gömüldü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı. Özel kıyafetli dalgıçlarla gölette kaybolan işçinin bulunması için çalışma başlatıldı.

Kazanın bilgisini alan ve işçilerin zor şartlar altında çalıştığını ifade eden CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, ANKA'ya yaptığı açıklamada devletin ihaleyi alan şirketleri denetlemesi gerektiğini söyledi. Olaydan görgü tanığı bir vatandaşın kendisine ulaşmasıyla haberdar olduğunu söyleyen Genç, bu kazaların ilk olmadığını vurguladı. Konunun takipçisi olacağını aktaran Genç, konuyu Meclis gündemine taşıyacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: ANKA / Güncel

İstanbul Akpınar Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title