Haberler

İş-kur'un Toplum Yararına Projesi Kapsamında 100 İşçi Alındı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde İŞ-KUR’un Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılacak 100 işçi alımı için 473 başvuru olduğu bildirildi.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde İŞ-KUR'un Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılacak 100 işçi alımı için 473 başvuru olduğu bildirildi.

İŞ-KUR ve Orman İşletme Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyon, başvuran 473 kişi arasından işe alınacak 100 kişiyi seçti. 6 ay süreyle orman iş ve işlemlerinde çalışacak olan işçilere asgari ücret ödeneceği açıklandı. 6 ay süreyle çalışacak işçilerin genel olarak orman işlerinin olduğu bölgelerden ve mahallelerden seçildiği, çalışması uygun görülenlerin belirlenerek listenin açıklandığı bildirildi. Mülakat sonunda sonuçları öğrenmek için Orman İşletme Müdürlüğü bahçesine koşan vatandaşlardan çalışmaya hak kazananlar sevinirken, diğer vatandaşlar üzüntü yaşadı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Vezirköprü Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title