Haberler

İŞ-KUR, Beyşehir'de de Hizmet Vermeye Başladı

Güncelleme:

Türkiye İş Kurumu, Konya'nın Beyşehir ilçesinde de hizmet vermeye başladı.

Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) Konya'nın Beyşehir ilçesinde de hizmet vermeye başladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, istihdamın korunması, geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve işsizliğin önlenmesi faaliyetlerine yardımcı olmak ve işsizlik sigortası hizmetlerini yürütmek üzere kurulan Türkiye İş Kurumu'nun Beyşehir'de de açtığı hizmet merkezi şubesi ile bölgenin işsiz insanlarına hizmet vermeye başlamasının memnuniyetini yaşadıklarını belirtti.

Başkan Özaltun, Beyşehir Belediye Binası'nın 3. katında hizmete giren İŞ-KUR Beyşehir Hizmet Merkezi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bilindiği üzere İŞKUR merkezleri hizmet ettikleri ilçelerde vatandaşa il merkezlerine gitmeden de iş başvurusu yapma, İŞ-KUR ile alakalı tüm işleri yerinde çözüme kavuşturma imkanı sağlıyor. Beyşehir ve yakın çevresinde yer alan ilçelerde iş arayanlara ve işverenlere daha etkin ve etkili hizmet sunacak olan İŞ-KUR Beyşehir hizmet merkezi için belediyemiz hizmet binasının 3. katında yer tahsis etmiştik. İlçemizdeki işsizlik problemini minimuma indirmek için İŞ-KUR Beyşehir Hizmet Merkezi bugün itibariyle hizmet vermeye başladı. İŞ-KUR hizmet merkezimiz sanayicilerimizin de istediği kalitede ve mesleki eğitimli eleman sorununu ortadan kaldıracaktır" dedi.

Beyşehirli vatandaşların bundan böyle İŞ-KUR Beyşehir Hizmet Merkezi'nden iş başvurusu yapabileceklerini kaydeden Özaltun, "Beyşehir'e bu hizmetin hayırlı olmasını diliyor, katkılarından dolayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik'e, Bakan Yardımcımız Halil Etyemez'e, Konya Milletvekili Mustafa Akış, Gülay Samancı'ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Özaltun, kendisini makamında ziyaret eden İŞ-KUR Beyşehir Hizmet Merkezi Şube Müdürü Mehmet Ercan'a da yeni görevinde başarı temennisinde bulunurken, kurumun ilçede de hizmet vermeye başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyşehir Türkiye Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title