Haberler

İş Kazaları Sabah Ve Akşam Saatlerinde Daha Yoğun

Güncelleme:

Dicle Üniversitesi Halk Sağlığı A.D Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Ceylan, her gün ilk saatlerde 12 bin 696 iş kazası meydana geldiğini söyledi.

Dicle Üniversitesi Hastanelerinde işe yeni başlayan personel ile İntör Doktorlara yönelik iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitim semineri verildi. Başhekimlik Konferans Salonunda başlayan iş sağlığı ve iş güvenliği eğitim seminerinde iş kazaları sinevizyon gösterisi ile örnekler verilerek anlatıldı.

İLK SAATLERDE HER GÜN 12 BİN KAZA

Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Ceylan, personelin daha güvenli ortamlarda çalışabilmesi amacıyla iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgi verdi. Eğitim seminerinde, kazaların en çok sabah işe başlandığı saatlerde ve akşamüstü iş bırakımına yakın saatlerde meydana geldiğine dikkat çekilerek "İstatistiklere baktığımızda sabah işe başlanan saatlerde ve akşam iş bırakımına yakın saatlerde iş kazalarının arttığını görüyoruz. Yapılan istatistiklere baktığımızda ilk saatte her gün 12 bin 696 iş kaza meydana gelirken bu kaza sayısı beşinci saatte 6 bin 667'ye düşüyor.

SON SAATLERDE 11 BİN

İş bırakımına yakın saatlerde tekrar bir yükselme görüyor ve 8. saatte kaza sayısı 11 bin 317'ye çıkıyor. Bunda temel etken gece geç saatlere kadar uyumama ve dolayısıyla dinlenmeden işe gelme ve akşam saatlerinde de bir an önce gitme sabırsızlığı yatmaktadır. Dikkatli olmamız ve gereken önlemleri almamız halinde kaza sayısında çok büyük ölçüde düşmeler olacaktır" denildi.. Günde 4 saat verilecek olan eğitim semineri 3 gün sürece.

Kaynak: Temsilci / Sağlık

Dicle Üniversitesi Ali Ceylan Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title