Haberler

İş Güvenliği Bulundurma Zorunluluğu Başladı

Dünyada bir ilke imza atan, iş ve trafik kazaları ayrıca ilk yardıma dikkat çekerek 81 ilde sahnelenmesi planlanan ’’Kazasız Kul Olmaz’’ tiyatro oyununa Analitik Yaşam Grubu OSGB (Ortak sağlık güvenlik birimi ) proje danışmanlığında destek verdi.

Dünyada bir ilke imza atan, iş ve trafik kazaları ayrıca ilk yardıma dikkat çekerek 81 ilde sahnelenmesi planlanan "Kazasız Kul Olmaz" tiyatro oyununa Analitik Yaşam Grubu OSGB (Ortak sağlık güvenlik birimi ) proje danışmanlığında destek verdi.

Analitik Yaşam Grubu OSGB başkanı Ali Yücel Güler, "Kazasız Kul Olmaz' adlı eğitsel tiyatro oyununa proje danışmanlığını üstlendik, iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda hizmet veriyoruz; odak noktamız insan, sadece ticari kaygılarla hareket edemeyiz! Para verip aldığımız otomobillerimizi zarar görmesin diye otoparklarda özenle saklıyor, bakımlarını ihmal etmiyoruz. İnsan sağlığı ve çalışma güvenliği daha mı değersiz? Bu soruyu hepimizin sorması gerekiyor. Yaşam hakkı kutsaldır; sağlıklı ve güvende yaşam hakkı iki kere kutsaldır" dedi.'

İşverenler, 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle işyerlerinde bir kişi dahi çalıştırsa 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği (İSG) kanunu kapsamında, işyeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı bulundurmak zorunda. İş hayatında kolektif çalışmanın önemini küçük işletmelerde de gözetmenin önemini belirten Güler "Trafik kazalarına dikkat çeken ve dünyada bir ilke imza atan Sanat yönetmeni Zahrettin Çelik'in yazıp yönettiği Şevket Çoruh ve Vatan Şaşmaz'ın sanat danışmanlığını yaptığı, hata zincirlerini bertaraf etmek adına olumlu ve teşvik edici bir örnek olsun isterim" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title