Haberler

İş Gezisi Sırasında İstanbul'da Kalınabilecek Oteller

İstanbul dışında yaşıyorsunuz ve iş gezisi için bu güzel şehre yolunuz düştü.

İstanbul dışında yaşıyorsunuz ve iş gezisi için bu güzel şehre yolunuz düştü. O halde hiç merak etmeyin. Otelz'nin birbirinden güzel ve konforlu İstanbul otelleri sizi bekliyor.

WOW İstanbul Hotel

Atatürk Havalimanı'nın yanında, Marmara Denizi sahillerine 5 km uzaklıkta, elverişli bir lokasyonda bulunan WOW İstanbul, 5 yıldızlı konfor ve imkanlarıyla dikkat çekiyor. Konferans salonu, kapalı yüzme havuzu ve spa merkeziyle pek çok ihtiyaca karşılık veren otel, misafirlerine konforlu ve keyifli bir konaklama sunuyor. Türk ve dünya mutfaklarından örneklerin servis edildiği Coffee Shop Restaurant'da leziz yemeklerin tadını çıkarırken, zemin kattaki Wings Bar'da değişik içkileri deneyebilirsiniz. WOW İstanbul Hotel'in modern fitness merkezine sahip sağlık kulübünde deniz yosunu, bal ve kil kullanılarak yapılan çeşitli güzellik bakımları da cildinize tazelik katmanız için sizi bekliyor. İstanbul'un merkezine 15 dakikada ulaşım imkanı sunan DTM-İstanbul Fuar Merkezi Metro İstasyonu 200 metre mesafede olan otel, Atatürk Havalimanı ile otel arasında da ücretsiz servis hizmeti sunuyor.

WOW Istanbul Hotel özenle dekore edilmiş 56 executive, 3 suit ve 216 standart odası ile, konfor ve lüksü bir arada yaşatıyor. Uluslar arası mutfakların en seçkin örneklerinin sunulduğu Restaurant Mezzanine şık atmosferi ve maharetli mutfak ekibi ile doyumsuz bir yemek ziyafeti veriyor. WOW Istanbul Hotel'in çatı katında yer alan tavanı cam ile kapatılmış havuzu, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, masaj salonu ve Vitamin Bar'ı ise rahatlayıp stresten arınmanız için birebir. Özel davetlere yönelik alanları ve özel yiyecek-içecek ikram büfeleri ile zengin hizmet seçeneklerine sahip 'Executive' kat ise ayrıcalıklı hizmet almak isteyen misafirler için düşünülmüş bir bölüm. WOW Istanbul Hotel'in İstanbul Atatürk Havalimanı ile önemli kongre ve sergilerin düzenlendiği İstanbul Fuar Merkezi ve CNR Expo Center'a yürüme mesafesinde olması ise misafirlerine büyük ayrıcalık sağlıyor.

Ramada Plaza İstanbul Tekstilkent

Esenler'de yer alan Ramada Plaza İstanbul Tekstilkent, Atatürk Olimpiyat Stadı'na 10 km uzaklıkta, Sultanahmet'e 13 km uzaklıkta, Atatürk Havaalanı'na ise 18 km mesafededir.Ramada Plaza Tekstilkent, bulunduğu çevreye yepyeni bir enerji vererek business otel kavramının standartlarını çok daha ileri noktaya taşımaktadır. Mimari detayları, kaliteli hizmet ve konfor anlayışla kendine özgü bir havası olan otel, benzerlerinden ayrılıyor. Konferans ve toplantı salonlarıyla iş gezileri için ideal bir tesis olan Ramada Plaza'da işten arda kalan saatlerde Spa ve havuzunda rahatlatıcı dakikalar sizi bekliyor.

Best Western Şile Garden

Şile'nin Kumbaba mahallesinde yer alan Best Western Şile Gardens, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'na 47 km, İstanbul şehir merkezine 55 km, Şile Terminali'ne 3 km uzaklıkta konumlanıyor. Işık Üniversitesi'nin yanında bulunan Best Western Şile Gardens, özgün mimarisinin yanı sıra zengin imkanlarıyla öne çıkıyor. Her türlü ihtiyacı karşılayan toplantı ve balo salonları, donanımlı Le Spa sağlık ve bakım merkezi, açık-kapalı yüzme havuzları ve daha pek çok güzelliğiyle farklı ihtiyaçlara cevap veren bir otel.

2007'den bu yana, çeşitli alanlarda prestij sahibi pek çok yerli ve yabancı şirketin konaklamak ve toplantılarını yürütmek için tercih ettiği Best Western Şile Gardens'da huzurlu ve konforlu bir atmosfer sizi bekliyor. Doğayla iç içe, şehrin gürültüsünden uzak konumuyla öne çıkan otel, gizli bahçeleriyle düğün gibi özel davetleriniz için de ideal. Best Western Şile Gardens, havuzları, saunası, buhar banyosu, masaj odaları ve Türk hamamıyla sağlığına ve rahatına düşkünleri cezbettiği gibi sunduğu zengin seçeneklerle sporseverleri de şehir dışına taşıyor. Otelde, ATV, paintball, futbol gibi grup halinde yapabileceğiniz sporlardan tenis ve biniciliğe pek çok alternatif bulmanız mümkün. Yılın belirli bir döneminde macera meraklısı misafirlerin uğrak yeri olan otelin çevresinde ralli, motocross, offroad yarışları, paragliding ve windsurf gibi adrenalini yüksek spor aktiviteleri de gerçekleşiyor.

İster iş gezisi için gelin isterse tatil için, Otelz'nin İstanbul otelleri sizi bekliyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Marmara Denizi Tekstilkent Şile Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title