Haberler

İş Ekosistem Buluştayı

Hava Elektronik Sanayi (HAVELSAN) Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay, hedeflerinin bu alanda çalışan firmalarla yeteneklerini birleştirmek ve sinerji oluşturarak, Türkiye'nin ihtiyacı olan yerli ve milli çözümleri en hızlı şekilde pazara sunmak olduğunu belirtti.

Atalay, 2. Havelsan İş Ekosistem Buluştayı "Siber Güvenlik" toplantısının açışında yaptığı konuşmada, HAVELSAN'ın siber güvenlik konusunda üstlendiği misyon dolayısıyla, bu alanda faaliyet gösteren ve belli bir yetkinliğe sahip akademisyenler ve firmalarla iş birliği yapmaya büyük önem verdiklerini ifade etti.

Bu konudaki ilk buluştayın nisan ayında akademisyenlerle gerçekleştirildiğini bildiren Atalay, aynı amaçla bu alanda çalışan firmalarla yeniden bir araya geldiklerini söyledi.

Atalay, hedeflerinin bu alanda çalışan firmalarla yeteneklerini birleştirmek ve sinerji oluşturarak, Türkiye'nin ihtiyacı olan yerli ve milli çözümleri en hızlı şekilde pazara sunmak olduğunu anlattı.

Daha sonra İş Ekosistemi Protokolü, Bilkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Atalar, ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök ve HAVELSAN Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay tarafından imzalandı.

Kaynak: AA / Güncel

Havelsan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title