Haberler

İş Dünyasının Kalbi Turcomoney'de Atıyor!

Güncelleme:

Haziran sayısının tükendiği TurcoMoney dergisi dopdolu içeriği, kaliteli haberleri ve güncel dosyalarıyla her zaman okurundan tam not alıyor.

Türkiye'nin en çok okunan yüzde yüz yerli sermayeli Uluslararası ekonomi/finans dergisi TurcoMoney'de bu ay Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı özel röportaj verdi.

TurcoMoney'e konuşan Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı 3 yılda 3 milyar dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi.

Türkiye'de yeni bir kriz beklemediklerini söyleyen Vedat Aşçı "enerjiye 1 milyar dolar ayırdık kentsel dönüşüm için 2 milyar doları gözden çıkardık, İstanbul'a 3 otel yatırımı planlıyoruz" dedi.

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, 1978 yılında Almanya'da okumaya gitti. Türkiye'den bu ülkeye tekstil ihraç etmeye başlayarak iş hayatına atıldı. 32 yıl önce tekstil makineleri üreterek girdiği sektöre, daha sonra gayrimenkul ve turizmle devam etti. Dünyaca ünlü markalarla lüks residence ve yaşam alanlarına imza attı. Astoria AVM, Bellevue Residence, Maçka Armani Residence ses getiren projeleri bunlardan bir kaçı. Bodrum Göltürkbükü'nde gerçekleştirdiği Cennet Koyu'na dünyanın ve Türkiye'nin en zengin isimlerini villa sahibi yaptı.

Alman disiplini ile yürüttüğü işlerini, gelecek planlarını, 'çok gizli' dediği yeni enerji alanında yatırım düşüncelerini ve İstanbul ile ilgili hayallerini ve Türkiye'den neden vazgeçemediğini anlattığı TurcoMoney dergisinde Vedat Aşçı röportajını keyifle okuyabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title