Haberler

İş Bulamazsa Ailesi Dağılacak

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir yıldır işsiz olan Musa Karaman'ın eşi evi terk etti. İş bulma sözüyle eşini geri eve getiren Karaman'a eşi bir hafta süre verdi. Musa Karaman iş bulamazsa bir hafta sonra boşanacaklar.

Bir yıl öncesine kadar bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan Musa Karaman, fabrika kapanınca işsiz kaldı. Bir yıldır iş arayan ancak iş bulamayan Musa Karaman bu yüzden eşi Ganimet Karaman ile sık sık tartışmaya başladı. Bu tartışmalar sonucu bunalıma giren Ganimet Karaman 2 yaşındaki oğlu Asutay ve 11 yaşındaki kızı Sude Karaman'ı da yanına alarak kocasını terk edip babasının evine gitti.

İş bulamadığından dolayı ailesi dağılan Musa Karaman iş bulma sözüyle eşi Ganimet Karaman'ı babasının evinden geri getirdi. Eşi Ganimet Karaman'ın iş bulmak için kendisine süre verdiğini belirten Musa Karaman "Çalışmak istiyorum. Ancak bir türlü iş bulamıyorum. Ne iş olursa yaparım. Yeter ki iş olsun. Yoksa ailem dağılacak. Herkesten yardım bekliyorum" dedi.

Daha önce bir defa evi terk eden ve eşine iş bulması için süre veren Ganimet Karaman ise, "2 yaşındaki oğlum hasta. Sık sık bayılıyor. Sürekli olarak Adana'ya doktora götürüyoruz. Maddi durumumuz hiç yok. Buna birde eşimin işsiz oluşu eklenince bunalıma girdim evi terk ettim. Eşim iş bulmazsa ben de başımın çaresine bakacağım. Tek isteğim eşimin iş bulması" şeklinde konuştu. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Kadirli Karaman 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title