Haberler

İşe Giderken Kazada Öldü

Güncelleme:

Düzce'de, çalıştığı fabrikaya giden 30 yaşındaki Murat Yazgan motosikletiyle yaptığı kazada yaşamını kaybetti.

Düzce'de çalıştığı fabrikaya giden 30 yaşındaki Murat Yazgan, karşı yönden gelen başka motosikletle çarpıştı. Yazgan olay yerinde hayatını kaybetti.

İKİ MOTOSİKLET KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Kaza sabah saatlerinde, Beyköy Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Güngör Kaya yönetimindeki motosikletle karşı yönden gelen Murat Yazgan yönetimindeki plakasız motosiklet organize sanayi bölgesi içerisindeki kavşakta kafa kafaya çarpıştılar. Murat Yazgan olay yerinde hayatını kaybederken, Güngör Kaya ise yaralandı. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Güngör Kaya tedavi altına alındı.

İŞE GİDİYORDU

Kazada ölen evli ve 1 çocuk babası Murat Yazgan'ın çalıştığı fabrikaya gidiyordu. Yazgan'ın cesedi Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Güngör Kaya Beyköy Düzce Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

CEY CEY:

BU ACI OLAYA O KADAR ÜZÜLDÜMKÜ ANLATAMAM YERLERİN GÖKLERİN SAHİBİ OLAN ALLAHIM SEN BU KARDEŞİMİZE RAHMET EYLE AİLESİNE SABIR VER ALLAHIM AMİN

31
0
yanıtYanıtla
aysima:

ALLAH rahmet etsin çok üzücü olay ailesine sabır versin RABBİM

27
0
yanıtYanıtla
Nigdeli hollanda Mobil-IOS:

Allah rahmet eylesin cok uzucu bir olay sabir versin ailesine

22
0
yanıtYanıtla
vahidettin:

Allah rahmet eylesin, üzüldüm yavrucakta var.

14
0
yanıtYanıtla
İŞVERENARAYACAK:

Allah rahmet eylesin. Görüşmeye çağıran adamın basına bi şey gelmiş mi diye kontrol etmesi gerekir genel geçer gelmedi diye aramamazlık etmemeliler iş verenler iş görüşmesine çağırdıkları kişiden sorumludur.

2
1
yanıtYanıtla
ADANALI:

BU KARDEŞİM DE ŞEHİT SAYILSIN. . . ALLAH RAHMET EYLESİN

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title