Haberler

İş Bankası ve Şişe Cam Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince Açıklaması

İş Bankası ve Şişe Cam Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, dünyanın giderek globeştiğini ve İngilizcenin önem kazandığını söyledi.

İş Bankası ve Şişe Cam Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, dünyanın giderek globeştiğini ve İngilizcenin önem kazandığını söyledi.

KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü'nün düzenlediği Kariyer Zirvesi, Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Sunumun son oturumunu gerçekleştiren İş Bankası ve Şişe Cam Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, öğrencilere tembellik yapmamaları ve İngilizce öğrenmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Dünyanın giderek globalleştiğine dikkat çeken Özince, "Sizlere satılacak aklım yok. Satılacak en iyi akıl çağdaşlık konusudur. Bu dönem sizin için çok kıymetli, değerini bilin. Hayata hazırlık safhasındasınız. Mantıklı, bilime ve akla dayanan tarzda bir geleceği kendinize çizmeye çalışın. Kendinizi sürekli donatın. Dünya giderek globalleşiyor. Bu nedenle özellikle İngilizce dili önem kazanıyor. Onun için lisan öğrenmelisiniz. Tembellik yapmayın, İngilizce öğrenin. İmkan varsa ikinci dili de öğrenin" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ersin Özince İş Bankası Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title