Haberler

İş Bankası'ndan KAP'a Açıklama: İddialar Hukuki Zemine Dayanmıyor

Güncelleme:

Türkiye İş Bankası, yönetim kurulu başkanları ve yöneticileriyle ilgili ortaya atılan POAŞ iddialarını yalanlayarak "İddialar hukuki bir zemine dayanmıyor." açıklamasını KAP'a bildirdi.

İş Bankası, bazı yöneticileri hakkında çıkan iddialara ilişkin KAP'a bir açıklama yaptı. Bankanın açıklamasında, "Bankamız yönetim kurulu başkanı ve yöneticilerine yönelik iddiaların hukuki bir zemine dayanmadığının yargılama sürecinde de görüleceğine ilişkin inancımız tamdır." ifadeleri kullanıldı.

"HUKUKİ BİR ZEMŞNE DAYANMIYOR"

Türkiye İş Bankası AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, bankanın Petrol Ofisi AŞ'de hissedar olduğu 2001-2005 dönemini de içeren 2001-2007 yılları arasında POAŞ yönetim kurulunda görev yapmış olan üyeler ile bazı üst düzey yöneticiler hakkında, POAŞ'ın akaryakıt ithalat işlemlerinin bir bölümüne ilişkin olarak, bir iddianame hazırlandığı ve bu iddianamenin görevli mahkeme tarafından yargılama konusu edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Bankamız yönetim kurulu başkanı ve yöneticilerine yönelik iddiaların hukuki bir zemine dayanmadığının yargılama sürecinde de görüleceğine ilişkin inancımız tamdır." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Petrol Ofisi İş Bankası Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Baygolge:

E göreceğiz dayanıyordu dayanmıyordu? Sizin ve aydın doğanın argümanlari ile devletin ki farklı. Devlet getirilen petrol ülkesi ile evrak üzerindeki devlet farklı bu yolla vergi kaçırılmış. Ama siz ve doğan grubu hayır 0 vergide ne kacirilirki diyorsunuz. Sıkıntı su sıfır vergilimiydi değil miydi? Yok efendim yıllardır denetleniyorlarmis. . Biz o denetlemelerinde nasıl yapıldığını biliyoruz. Maliy mudirunun /bakanının peşine kamera takarsiniz sonra tehdit sonrada denetlemeden temiz kağıdı. Bitti

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title